Володимир Зеленський: «Я вірю в українських вчених». Україна розпочала дослідження вітчизняного препарату, що допомагає в боротьбі з COVID-19

Володимир Зеленський: «Я вірю в українських вчених». Україна розпочала дослідження вітчизняного препарату, що допомагає в боротьбі з COVID-19
10699 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нарешті й ми дочекалися, в Україні розпочалися дослідження вітчизняного лікарського засобу, який зможе суттєво знижувати або повністю нейтралізувати загрозу смерті від ускладнень, які спричиняє для організму людини симптоми коронавірусу.

Українські вчені покладають усі надії на ці препарати, так як їм знадобилося багато часу та ресурсів на їх втілення та сподіваються, що клінічні випробування офіційно підтвердять дієвість препарату, і в подальшому він допоможе врятувати життя тисяч українських громадян.

«Я вірю в українських вчених, і сьогодні всією країною ми тримаємо за них кулаки», – зазначив Президент.

23 квітня на чолі з Керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком було проведено селекторну нараду на якій учасники обговорювали ситуацію з поширенням епідемії COVID-19 у регіонах після Великодніх свят.

Керівник ОП закликав очільників міст та областей контролювати заходи дотримання карантинних обмежень, так як це допоможе вберегти здоров’я громадян.

“Щойно з’явиться перша можливість послабити ці заходи – відкрити ринки чи транспорт, дати можливість бізнесам працювати – ми обов’язково одразу це зробимо. Стан людей та економіки сьогодні – ключове питання і для Президента, і для Кабінету Міністрів. Однак ми ще навіть не пройшли піку захворювання й не хочемо повторити найгірші сценарії інших країн», – резюмував Андрій Єрмак.

Теги: COVID-19,Володимир Зеленський,коронавірус,Офіс Президента,Андрій Єрмак
Автор: admin.politica.com.ua