Глава Миколаївської СБУ Віталій Герсак півроку на посаді - чи був це правильний вибір?

Глава Миколаївської СБУ Віталій Герсак півроку на посаді - чи був це правильний вибір?
15099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Миколаївська область славиться не з кращого свого боку, а в свій час Володимир Зеленський назвав даний регіон одним із найбільш корумпованих, а саме місто  - бандитським. Звичайно що на такі проблеми закривати очі неможна, бо це приносить незручності як і містянам так і новим держслужбовцям, на яких покладена чітка місія - зберігати та дотримувати контроль в області.

З новим президентом прийшла й нова влада, Миколаївщина отримала новопризначеного керівника Служби безпеки України Віталія Герсака. 

Чи був це правильний вибір?

Отож, головною метою Герсака було знищити всі угрупування, які просто захопили усіх і все, та тримають в залізних рукавицях весь регіон. Кримінальний авторитет «Мультик» (М.Титов), головний суб’єкт усіх злочинів так як неодноразово його ловили “на гарячому”, а також екс службовці, які були у зговорі та  “в долі” з ним

Пильно слідкуючи за діяльністю цих осіб Віталій Герсак почав покроково діяти проти “накатаної” схеми, він не пішов на поводу з кримінальною стороною, а вирішив піти своїм шляхом, чесності та справедливості перед законом.  Але фактично це призвело до ‘війни’, найліпшим варіантом для бандитів є тільки усунення тих, хто стає на їх шляху 

Не дарма Герсака призначили на посаду, в рамках чинного законодавства він виконує свої професійні обов’язки, за півроку праці за ним закріплено безліч арештів, вдалих спецоперацій та викриття найбільш “шанованих” місцевих голів. 

Нагадаємо, що за його кураторства було виявлено більше 30 незаконних автозаправних станцій, в результаті яких було вилучено 140 тон палива, а також було викрито схему по вилученню коштів які призначалися на нові українські дороги

Під керівництвом Герсака було повернуто 15 млн. грн, які вкрали чиновники із Департаменту освіти й науки ОДА, при закупках програмного забезпечення електронних книг для шкіл області. «Мультик» - це корінь проблеми, який керівник СБУ області прагне викорчувати, а без нього буде вирішено чимало проблем. 

Сподіваємося, що все заплановане новим керівництвом вдасться здійснити в реалі, й запанує мир як в області так і в країні.

Теги: Віталій Герсак,Миколаївська область,новини Миколаїва,Мультик
Автор: Vse.Media