«Цілком ProZorro»: фірми Труханова 21 квітня розіграють між собою 684 млн.грн. Криклій з цього отримає не менше 38 млн.грн. Непогана прибавка до окладу Міністру інфраструктури?!

«Цілком ProZorro»: фірми Труханова 21 квітня розіграють між собою 684 млн.грн. Криклій з цього отримає не менше 38 млн.грн. Непогана прибавка до окладу Міністру інфраструктури?!
44358 ПЕРЕГЛЯДІВ

ProZorro — системна реформа тендерного процесу в електронних публічних закупівлях в Україні. Для чого запущена ця платформа?! – Для того щоб ми з Вами могли відкрито спостерігати як, хто і скільки наших грошей краде?! І як на цьому наживаються Міністри, депутати, чиновники?! Це просто якийсь казус: 21 квітня дві фірми з орбіти Мера Одеси Геннадія Труханова розіграють між собою (684млн.822тис.грн) бюджетних коштів на будівництво автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка.

Та на цьому все це свавілля не закінчується, адже головним кришувальником цієї і не тільки афер виступає ніхто інший як Міністр інфраструктури Владислав Криклій, який після перемоги «Труханова або Труханова» отримає не менше 38 млн.грн відкату. Та і це ще не все, адже в ближній час Труханівські фірми можуть (хоча що говорити з такою кришею це точно) «виграти» ще декілька тендерів. Питання до правоохоронних органів де ви?! На карантині? В долі? Чи Вам просто немає до цього діла?!...

Згідно ProZorro, 21 квітня 2020 року відбудеться фінал розіграшу тендеру на будівництво автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка від с. Лобойківка до межі Дніпропетровської області, км 21+600 – межа Петриківського району, Дніпропетровська область (45230000-8- Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь). За якимось «дивним збігом обставин (дальше ми його вкажемо)» до фіналу розіграшу (684млн.822тис.грн) бюджетних коштів дійшли тільки дві фірми з орбіти одіозного Мера Одеси Геннадія Труханова. І так, у фіналі ми побачимо «жорстку боротьбу» між  ТОВ "РОСТДОРСТРОЙ" ( Код ЕГРПОУ 33658865), директор АНДРЮШИН ОЛЕКСІЙ СТЕПАНОВИЧ, адреса: Одеська обл., мисто Одеса, ВУЛИЦЯ ГЕНУЕЗЬКА, будинок 1-А і ТОВ "Автомагістраль-Південь" (Код ЕГРПОУ 34252469), директор ТИМОФЕЄВ МИКОЛА СЕРГІЙОВИЧ, адреса: Одеська обл., мисто Одеса, ВУЛИЦЯ РОМАНА КАРМЕНА, будинок 21. Цікаво, а скільки кроків на пониження зроблять у процесі торгів ці дві фірми?!...

Але чому так?! – все просто, пан Труханов знайшов солідний ричаг впливу у розмірі 5% від суми тендеру на Міністра інфраструктури Владислава Артуровича Криклія, а вся сума відкату складає 10-25%. Так що, Криклій 21 квітня отримає непогану надбавку до окладу, яка становитиме не менше 38 млн.грн. Інша сума, а це від 50 млн.грн піде на кришування правоохоронцям – от чому в них явно виявилась сліпота до даного «театру абсурду». Всі ці гроші проходять через фірми «прокладки», а також конвертаційні центри. На посаді у своєму Міністерстві Владислав  Артурович заробляє не менше 100-150 млн.грн за один місяць… А Президент говорить про скорочення зарплат чиновникам – та вони їм взагалі не потрібні!!! Більше того, їх краще перевести на інше державне утримання – десь у «комфортабельну» колонію!!!

Цей тендер – це лише частка від всіх запланованих розкрадань бюджетних коштів. Адже 21 квітня труханівське ТОВ "Автомагістраль-Південь" прийматиме участь і у тендері на (133млн.092тис.грн.) де розігруватиметься надання послуг з обслуговування наземних видів транспорту (Послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області протяжністю 1659 км). Щодо ТОВ "РОСТДОРСТРОЙ", то вони нещодавно, 1 квітня розпилили 189 954 554,00 грн ще з однією фірмою з орбіти Труханова – ТОВ "ЕВРОДОР" (Код ЕГРПОУ 33387560). А 23 квітня знову  ТОВ "РОСТДОРСТРОЙ зможе вибороти у «чесній» боротьбі ще 123 268 067,00 грн.  В загальному-торгів які відбулись із переможцями фірм Труханова – ну дуже не мало, також і у майбутніх торгах вони активно беруть участь – адже шанси в них колосальні, точніше мільйонно незаперечні!!!

Маленький висновок: у квітні Владислав Криклій на Труханівських фірмах уже «заробив» як мінімум 9,5 млн. грн, 21 квітня його вже точно чекає ще 38 млн.грн., а 23 квітня є ще варіант підзаробити 6 млн.грн. От так живуть сьогодні Міністри і Труханов.

То звідки тоді взяти гроші на боротьбу із пандемією Коронавірусу?! А недостача в бюджеті?! – ось вона причина.

Володимире Олександровичу! Чекаємо Ваших дій!

Далі буде… обов’язково…

Теги: ProZorro ,Міністри,депутати,чиновники,Геннадій Труханов,тендер,Владислав Криклій,Н-31,АНДРЮШИН ОЛЕКСІЙ СТЕПАНОВИЧ,ТИМОФЕЄВ МИКОЛА СЕРГІЙОВИЧ
Автор: admin.politica.com.ua