Звернення до СБУ! Вадим Олабін, він же депутат Миколаївської облради, учасник схематозу з відмивання грошей, шавка криміналітета «Мультика» і навіть вірогідний агент ФСБ РФ

Звернення до СБУ! Вадим Олабін, він же депутат Миколаївської облради, учасник схематозу з відмивання грошей, шавка криміналітета «Мультика» і навіть вірогідний агент ФСБ РФ
10861 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вадим Володимирович Олабін найбільше відомий українцям як скандальний депутат Миколаївської обласної ради за списками «Опозиційного блоку».

Найвідомішою подією із життя, яка прославила його на цілу Україну є конфлікт в ніч з 23 на 24 грудня 2019 року з патрульним, які зупинили депутата через порушення правил дорожнього руху. В результаті коли поліцейські підійшли до транспортного засобу, водій, сидячи у салоні, дістав пістолет, перевів його у бойову готовність, та повідомив, що має намір застосувати зброю, аргументуючи тим, що він не впевнений, що з ним спілкується співробітник поліції. На вимогу поліцейського сховати зброю та надати документи, керманич різко розпочав рух, намагаючись втекти. Поліцейські кинулись наздоганяти водія, випередили його автомобіль та заблокували. 

На водія патрульні склали адмінпротоколи за ч. 1 ст. 122-2 «Невиконання водіями вимог про зупинку» та ч. 2 ст. 122 «Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху» КУпАП.

За погрозу зброєю поліцейським слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Також Вадима Олабіна  давно на цілу Україну знають як депутата, що входить до групи, які підконтрольні місцевому кримінальному авторитетові «Мультикові» (М.Титов). До речі в цій когорті присутні ще: Федір Барна, Володимир Фроленко, Юрій Кормишкін і Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко. Разом ця когорта «діячів» вносить всі потрібні кримінальному авторитету акти для ведення масштабних протизаконних схематозів. 

Ну і звісно, як без родинних схематозів. Олабін є заступником директора  ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ "АГРО-НОВА" ( Код ЄДРПОУ 41219949), де заправляє всіма справами його рідна сестра Олійник Алла Володимирівна. Схема заключається у формуванні незаконного податкового кредиту шляхом проведення безтоварних операцій у сільськогосподарському секторі. 

А тепер «вишенька на торті». Соратник глави миколаївської обласної організації БПП - Солідарність Юрія Бірюкова Олександр Нойнец запідозрив, що депутат Миколаївської обласної ради від партії "Опозиційний блок" Вадим Олабін "відряджений" в колегіальний орган співробітниками ФСБ Російської Федерації.

Про це Олександр Нойнец написав на своїй сторінці в Facebook. По словах Нойница у "Оппоблока" величезна кількість інформаторів на усіх рівнях. 

"Опозиційному блоку стукають звідусіль - донецький СБУшник, а у минулому російський ФСБшник, а зараз депутат облради Олабин (як я думаю, що знаходиться тут в службовому відрядженні від ФСБ) має щільний постійний інформаційний канал з усіх місцевих силовиків. Поняття службової якій - те таємниці тут відсутні в принципі, нашим ворогам обов'язково все зливається де - те на середньому рівні", - написав Олександр Нойнец.

А цьому можна знайти логічне пояснення, адже Олабин служив в Росії, там же отримав військове звання лейтенант збройних сил РФ. Приймав участь у так званій анти-терористичній операції в Дагестанській республіці, за що й був нагороджений орденом Мужності РФ. Цікаво – скільки зараз в нього орденів отриманих за службу ФСБ Росії?!... На фото нижче 

Узагальнивши ці всі кричущі факти звертаємось до Керівника СБУ Миколаївської області Герсака Віталія Анатолійовича: 

«Шановний очільнику СБУ Миколаївщини Віталій Анатолійович Герсак. В українських ЗМІ часто повідомляють, що Ви є прикладом топ-правоохоронця, який знищив колосальну кількість схематозів даної області. Тому просимо Вас негайно відреагувати на дані які викладені у цій публікації. Впевнені, що Ви швидко і чітко проведете слідство та встановите явну доказовість поданих нами фактів». 

Далі буде 

Теги: Вадим Олабін,Мультик,Віталій Анатолійович Герсак,Титов ,АГРО-НОВА,Олійник Алла Володимирівна,Олександр Нойнец,ФСБ
Автор: Vse.Media