Показниками ефективності роботи ДФС стануть забезпечення відшкодування збитків та притягнення до відповідальності винних осіб

Показниками ефективності роботи ДФС стануть забезпечення відшкодування збитків та притягнення до відповідальності винних осіб
32939 ПЕРЕГЛЯДІВ

Основні пріоритети та акценти в роботі органів ДФС обговорили вчора керівники територіальних підрозділів та центрального апарату Служби в режимі відео-селекторної наради.

Так, робота оперативних підрозділів повинна бути налаштована на результативність. За всіма виявленими правопорушеннями мають бути відкриті кримінальні провадження, які обов’язково спрямовані до суду з обвинувальними актами. Це можливо завдяки якісному супроводженню кримінальних проваджень оперативним блоком.

Слідчі підрозділи мають зосередити увагу на дотриманні законності під час внесення відомостей до ЄРДР, поводження з речовими доказами та проведення слідчих дій у відношенні категорій осіб, стосовно яких існують особливості здійснення досудового розслідування,зокрема, адвокатів та народних депутатів.

Крім того, необхідно приймати своєчасні законні рішення по матеріалах, які надходять з інших служб, зокрема, Державної служби фінансового моніторингу.

Всі дії керівного та особового складу податкової міліції мають бути виваженими та законними. В результаті це сприятиме досягненню основних ключових показників ефективності роботи ДФС: забезпечення відшкодування спричинених збитків та притягнення до відповідальності осіб, винних у скоєні злочинів.

sfs.gov.ua

Теги: ДФС