Глава УСБУ в Миколаївській області Віталій Герсак відкрив кримінальну справу на керівництво Миколаївської ОДА на чолі із Олександром Стадніком!

Глава УСБУ в Миколаївській області Віталій Герсак відкрив кримінальну справу на керівництво Миколаївської ОДА на чолі із Олександром Стадніком!
32064 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бездіяльність…Халатність…Службова недбалість… - це слова які явно не відображають те, що реально відбувається у Миколаївській обласній державній адміністрації на чолі із Олександром Стадніком. Тільки вдумайтесь: в цій області вже два тижні зволікають з виділенням грошей лікарням, і це - у період пандемії Коронавірусного захворювання COVID-19. З чим пов'язаний такий цинізм – незрозуміло?! Адже по всій країні практично всі:  починаючи від простого громадянина і до Президента прикладають максимум зусиль, щоб побороти цю пошесть.

За цей злочин, а по іншому це важко назвати – потрібно суворо покарати всіх винних, адже на кону життя людей. І покарання повинно не обмежитись звичайним звільненням. Це все найкраще розуміє керівник Миколаївського обласного СБУ Віталій Герсак. Він чітко усвідомлює, що важлива кожна хвилина, адже всі бюрократичні зволікання можуть призвести до масової смертельної трагедії. Слідкуючи за сесією місцевої ради взагалі склалось враження, що він чи не єдиний хто усвідомлює всю серйозність ситуації.

Його короткий виступ розставив всі крапки над «І». Адже  до того все це зборище нагадувало ніщо інше, як «дитячий садок», тільки от «діти-депутати» на чолі із Стадником цинічно взялись погратись людськими життями. Для Віталія Герсака і для всіх українців - не зрозуміло, як у такий період можна просто бути бездіяльними... Більше того - просто цинічно ігнорувати обґрунтовані заклики  головного лікаря Миколаївської обласної інфекційної лікарні Світлани Федорової,  яка звернулася до обласної ради з проханням знайти в бюджеті гроші в обсязі 100 мільйонів гривень, щоб забезпечити роботу лікарні на рік.

Слова Герсака були чіткі і по факту справедливі, пряма мова: «Хочу попросити вас усіх, будь ласка, давайте не будемо розповідати слова, казки або доводити один одному, хто не зібрався. Давайте просто максимально швидко зберемося і максимально швидко виділимо гроші, щоб наші медики працювали і у них не було ніяких питань. Виділили (гроші на лікарні, - прим.)? Проблема в чому? Хтось може відповісти?»

Відео трансляція "НикВести"

У висновку Віталій Анатолійович  відкрив кримінальну справу на керівництво Миколаївської обласної державної адміністрації через те, що ті вже два тижні зволікають з виділенням грошей лікарням в період пандемії Коронавірусние захворювання COVID-19. Кримінальне провадження відкрито за статтею 367 Кримінального кодексу України («Службова недбалість»). Крім губернатора, у справі проходять глава бюджетної комісії Федір Барна і заступник голови ОДА Тетяна Стахевіч.

Ну що тут скажеш – це реально важливий і правильний вчинок Глави СБУ Миколаївщини, а головне – все по суті. Більше того, якби зараз в таких і схожих ситуаціях всі очільники правоохоронних органів діяли так само, то можна було б сміло заявити – справедливість є! Але наразі, це одиничний випадок - одного керівника СБУ, та надіємось його візьмуть як приклад для наслідування. Та зараз вже можна підкреслити, що буває й так, що: «один у полі воїн»…

А тепер все що залишається – це: найперше – щоб лікарні Миколаївщини отримали фінансування!!! А друге, а що друге – тут Герсак все доведе до логічного завершення – винні на чолі із Стадніком будуть покарані згідно чинного Законодавства.  

Теги: Віталій Герсак,Олександр Стаднік,коронавірус ,медики ,Федір Барна,Тетяна Стахевіч,СБУ Миколаїв,Миколаївська ОДА
Автор: admin.politica.com.ua