Президент Володимир Зеленський та Глава ОП Андрій Єрмак - відповіді на важливі питання стосовно карантину, ситуації в країні та подальші плани розвитку.

Президент Володимир Зеленський та Глава ОП Андрій Єрмак - відповіді на важливі питання стосовно карантину, ситуації в країні та подальші плани розвитку.
30411 ПЕРЕГЛЯДІВ

З кожним днем вірус COVID-2019 поширюється, карантин продовжується разом з тим, збільшується кількість інфікованих, медикам необхідне спеціальне обладнання та засоби, аби рятувати громадян та надавати їм кваліфіковану допомогу.

Ця проблема стосується всього світу, кожна країна намагається уникнути летальних наслідків та захистити свій народ від недугу.

Влада на чолі з Президентом України намагається поліпшити умови лікарям та громадянам, закуповує та надає лікарням та аптекам антисептики, маски, доставляє новітні прилади для діагностики до лікарень, надає додаткові пільги та підвищує заробітну плату громадянам, які за невідкладних обставин знаходяться та працюють у домашньому режимі.

Нещодавно керівник Офісу Президента Андрій Єрмак давав розгорнуті відповіді на важливі питання стосовно карантину, ситуації в країні та подальші плани розвитку. А саме, він зазначив, що усі прохання громадян щодо недостатньої кількості засобів захисту, вони беруть до уваги та намагаються цю ситуацію виправити в найкоротші строки.

Також Андрій Єрмак мав змогу зустрітися з Тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін, приділили не малу увагу в обговоренні питання протидії вірусу та домовитися про майбутню співпрацю у торговельно-економічній та інших сферах діяльності.

Щоденно Президент України у режимі відеоконференції проводить наради разом із представниками уряду, міськими головами та в перших уст отримує найактуальнішу інформацію щодо стану населення, поширенню коронавірусу та приймає, відповідні до складності ситуації, рішення.

«Це дуже важливо, і проблема вирішується кожного дня – щоб наші медичні працівники, лікарні були облаштовані й забезпечені на 100% усім необхідним», – констатував Керівник Офісу Президента.

Влада та Президент турбується про захист українців та закликає усіх громадян дотримуватись карантину, не виходити зайвий раз на вулицю, а якщо виходити, то тільки в захисній масці та рукавицях.

Теги: карантин,Володимир Зеленський,Андрій Єрмак,COVID-2019,Офіс Президента
Автор: admin.politica.com.ua