Ми не можемо відмінити карантин – Президент України. Проєкт “Великденьвдома”

Ми не можемо відмінити карантин – Президент України. Проєкт “Великденьвдома”
31832 ПЕРЕГЛЯДІВ

СOVID-19 – слово, яке сьогодні на вустах в усіх, ЗМІ переповнені новинами та страшенними статистиками по кількості інфікованих, весь світ знаходиться на карантині, тому новина про відміну святкування Великодня не могла нас потішити.

Президентом України Володимиром Зеленським було запропоновано проект “Великденьвдома”, який 70 % українців залюбки підтримали й 3 % йдуть проти умов карантину та планують відвідати церкву в день свята.

Аби зовсім не порушувати святкові традиції, “Укрпошта” почала приймати замовлення на безкоштовну доставку освячених пасок усім бажаючим, наразі налічується вже понад 100 замовлень і з кожним днем охочих все більшає.

Питання закупівлі спецзасобів також вирішено, до України прибуло з Китаю 3 літаки з цінним вантажем по боротьбі з корорнавірусов, а також запроваджений тотальний контроль щодо наявності масок в аптеках країни.

Також за дорученням Президента України уряд надаватиме додаткову допомогу безробітним та малозабезпеченим сім’ям з дітьми. Наразі вже розроблені інструменти й пораховано фінансування для допомоги українцям.

«Карантин – це те, що нас рятує. Завдяки тому, що ми запровадили його вчасно, поширення коронавірусу відбувається не так швидко. Ми бачимо, що багато українців відповідально ставляться до карантину, хоча це нелегко. Ми ж маємо бути відповідальними щодо людей і зробити все, аби полегшити їхнє життя у цей час», – резюмує Володимир Зеленський.

Президент робить усе можливе, аби карантин проходив з користю, як для країни так і кожного українця.

Теги: карантин,Президент України,Великдень ,СOVID-19,коронавірус,Володимир Зеленський
Автор: admin.politica.com.ua