«Борці з Сатаною»: на Росії злили базу воєнкомів та відомості про їхні сім’ї та майно

«Борці з Сатаною»: на Росії злили базу воєнкомів та відомості про їхні сім’ї та майно
26786 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Росії після величезних втрат на полях «спєциальной воєнной опєрациі» до когось, вочевидь, стало доходити, що місцевих пейзан відправляють в Україну на забій. І це викликало обурення. Ні, не самим фактом війни, а тим, що відправляють їх сюди незрозуміло навіщо.

Хтось непогано попрацював і злив базу даних військових комісарів так званого «Сєвєро-Западного фєдєрального округу» (СЗФО), які натхненно виконують накази Кремля з відлову молодих росіян і відправки їх на бойню. Хоча центр СЗФО знаходиться у Санкт-Петербурзі, його склад – це бідні регіони та національні автономії: Псковщина, Мурманськ, Новгородщина, Ямало-Ненецький АО, Комі, Карелія тощо. Не буряти, та все ж і не корінні москвичі.

Саме з цих регіонів іде доволі великий потік рекрутів, яких набирають та комплектують відповідні військові комісаріати. Хоча зарплатня у військових комісарів невелика, однак автівки у деяких з них доволі непогані.

 

росія

 

Наприклад, військком Петербургу Сергій Качковський їздить на спортивному кросовері преміум-класу "Porsche Cayenne" із «блатними» номерами серії ААА.

 

 

Сергій Качковський

 

Сам же Качковський – уродженець села Молога Білгород-Дністровського району Одеської області.

 

Сергій Качковський

 

У Качковського три сини: Андрій, Артем та Сергій. Про останнього відомо, що він народився у 1992 році і живе у Москві у квартирі площею 45,4 кв. м. Жоден з них, звісно, до України не поїхав. Щодо нерухомості, то володіє нею не лише син воєнкома – Качковський самовільно поселив на службовій житлоплощі (93 кв. м) свою першу сім’ю, а з другою родиною мешкає у власній квартирі (123 кв. м), яку купив у 2011 році.

 

Юрий Бойченко

 

Калінінградський військком Юрій Бойченко з дружиною та дитиною з 2015 року живе в тому, що прийнято в Росії називати таунхаус. Площа його будинку у Калініграді – 108 кв. м.

 

Юрій Бойченко

 

Крім того, ще у 2014 році родина Бойченків змогла через суд приватизувати службову квартиру у Шушарах на півдні Петербургу, а потім продати її через півтора роки. Це звична схема, яка дозволяє отримати та продати держмайно.

 

Юрій Бойченко

 

Дружина Бойченка – уродженка села Цибулів у центральній Україні, у неї також є квартира 41 кв. м. Бойченко має сина Євгена 1995 року народження, народився Бойченко-молодший у Севастополі. Чи мобілізований син військкома, невідомо, але можна здогадатися.

Військком Ленінградської області Олег Кувшинов кілька років тому потрапив до бази «Миротворець».

 

Олег Кувшинов

 

Кувшинов був одним із тих, хто керував розробкою плану військової агресії проти України, наміченої ще навесні 2014 року. Крім того, команда журналістів-розслідувачів Bellingcat вважає Кувшинова причетним до артилерійського удару по Маріуполю 24 січня 2015 року. Від цього обстрілу загинули щонайменше 30 мирних жителів і понад 100 отримали поранення.

 

росія

 

Військком Ненецького автономного округу Ігор Ібраєв старанно працював у військкоматах, поповнюючи російські казарми, але, мабуть, втомився і вирішив піти в бізнес. З 2009 по 2010 рік Ібраєв працював гендиректором ТОВ «БудУніверсал». Втім, це виявилося складніше, ніж підписувати повістки, і наш герой пішов назад до армії.

 

Ігор Ібраєв

 

Його колега із Мурманська Денис Остапенко народився в Амурській області і полюбляє риболовлю:

 

Денис Остапенко

 

Постачальник гарматного м’яса для Путіна із Архангельської області Олександр Сєвастєй – уродженець білоруського міста Сморгонь. Син Сєвастєя, 2000 року народження, працює у Військовому університеті радіоелектроніки і помирати «за Родіну, за Путіна» не поспішає.

 

Олександр Сєвастєй

 

Ще один керівник військкомату – Андрій Артємьєв із Карелії – відзначився тим, що агітував люмпенів свого регіону, в якому один з найвищих рівнів безробіття в Росії, вербуватися до армії та їхати воювати в Україну.

 

Андрій Артємьєв

 

Серед його перлів особливо запам’ятався наступний: «Не все понимают опасности для нашего государства с той Сатаной, с которым мы столкнулись. А Сатана реальный, причем он не один. Это не только Украина. Украина – это руки, а голова-то этой гидры находится в другом месте, и мы должны это четко понимать». Цю відверту маячню він виголосив на засіданні Петрозаводської міської адміністрації. Що характерно – ніхто його не перебив, навпаки, спіч зустріли оплесками.

Щоправда, син «екзорциста», Олексій Артємьєв, теж не поїхав воювати «із Сатаною» – він більше десяти років успішно виловлює усіляких дезертирів та ухилянтів у кріслі прокурора Кемського району.

 

 

Звісно, ці дані не містять нічого сенсаційного – крім пітерського військкома Качковського та його колеги із Вологди Сергія Пронічєва, який взагалі завів справжній автопарк, особливими статками всі вони похвалитися не можуть. Або ж ті статки грамотно записані на родичів.

Однак сам факт того, що у такому закритому і явно шизоїдному суспільстві хтось наважується публікувати списки військових комісарів та перелік їхнього майна, додавши до цього знущальні коментарі, свідчить про те, що помирати за Путіна хочуть не всі. Крім того, це свідчить про явний розкол у російському соціумі, який, звісно, не призведе до революції, однак під час бунту, якщо такий буде, вішати будуть серед інших і воєнкомів. Навряд чи вони зможуть заховатися за спинами Росгвардії, якій у разі бунту буде явно не до захисту «борців із Сатаною» та поставників гарматного м’яса.

Джерело

Теги: на Росії злили базу воєнкомів та відомості про їхні сім’ї та майно,Росія ,база воєнкомів та відомості про їхні сім’ї та майно,майно,база воєнкомів ,воєнком,воєнкоми,Росія,Україна, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,агресія,Россия,Военкомат,Военком,Війна,Война,Нападение России на Украину,ВС РФ,Мобилизация,Мобілізація,Мошенничество,махінації,Бойченко Юрий,Качковский Сергей,Кувшинов Олег,Сайт Миротворец,Ибраев Игорь,Остапенко Денис,Севастей Александр,Артемьев Андрей,Проничев Сергей,Дезертир ,ухилянти ,уклонисты
Автор: wikibazacom