Майно колишнього зятя Путіна арештувала прокуратура Нідерландів, - ЗМІ

Майно колишнього зятя Путіна арештувала прокуратура Нідерландів, - ЗМІ
36649 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокуратура Нідерландів арештувала земельну ділянку поблизу Амстердама, яка належить колишньому зятю Володимира Путіна Йорріту Фаассену.

Про це повідомляє Guardian.

Колишньому зятю Путіна належить ділянка площею 1432 квадратні метри у районі Дуйвендрехті на південний схід від Амстердама.

За даними видання, запис у земельному кадастрі Нідерландів показує, що земля була арештована 12 травня національною прокуратурою в рамках кримінального розслідування щодо фінансових, економічних та екологічних правопорушень.

Повідомляється, що Фаассен, який живе в Москві під час нещодавного візиту до Нідерландів був допитаний в аеропорту Схіпхол. У нього конфіскували ноутбук та мобільний телефон, після чого він швидко повернувся до Росії. Ймовірно, влада Нідерландів підозрює його в ухиленні від санкцій.

Джерело

Теги: Майно колишнього зятя Путіна арештувала прокуратура Нідерландів,Нідерланди,прокуратура ,прокуратура Нідерландів,Майно колишнього зятя Путіна ,колишній зять Путіна ,зять Путіна ,колишній зять ,Путін , Володимир Путін, Володимир Путін Вікіпедія,Путін Вікіпедія,Йорріт Фаассен,Фаассен,Йорріт Фаассен Вікіпедія,арешт,арешт майна,Майно
Автор: wikibazacom