"Звільнення продовжується!": легіон "Свобода Росії" досі перебуває на території Бєлгородської області

"Звільнення продовжується!": легіон "Свобода Росії" досі перебуває на території Бєлгородської області
289701 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легіон "Свобода Росії" заявив, що вони спільно з РДК продовжують виконувати бойові завдання на території Бєлгородської області.

Про це стало відомо з офіційної сторінки добровольців у Telegram.

"Легіон та РДК продовжують звільняти Бєлгородську область. Армія рф не змогла нічого протиставити патріотам-добровольцям, які взяли в руки зброю і не побоялися виступити відкрито проти режиму Москви за майбутнє вільної росії. В черговий раз зруйновано міф про те, що громадяни рф у безпеці та рф сильна. По факту – влада роками просто крала гроші з бюджету і брехала, що все добре", – йдеться у повідомленні.

Бійці заявляють, що у росії немає сил, щоб вигнати їх з Бєлгородської області, бо всі військовослужбовці рф задіяні саме на території України.

"Резервів у рф для реагування на військову кризиу немає – всі військовослужбовці мертві або поранені в Україні. РФ абсолютно не захищена. У Бєлгородській області паніка, частково триває організована евакуація, але більшою частиною відбувається стихійна втеча", – додали російські добровольці.

Нагадаємо, від ранку понеділка, 22 травня у Бєлгородській області тривають бої. Офіційна сторінка Російського добровольчого корпусу (РДК – формування, яке воює на боці України) запостила відео, на якому можна побачити пересування броньованої техніки з розпізнавальними знаками Збройних Сил України, ймовірно, на території прикордоння. Паралельно на офіційній сторінці легіону "Свобода России" заявили, що "вони повертаються додому".

stopcor.org

Теги: Легіон Свобода Росії,Бєлгород