"Команда", яка заточена на те, щоби не робити, а заробляти на власну кишеню

"Команда", яка заточена на те, щоби не робити, а заробляти на власну кишеню
288782 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже як 4 роки як не працюю в Одеському порту. Вже 4 рокі як змінила "команда", яка заточена на те, щоби не робити, а заробляти на власну кишеню. Скажу більше, за рахунок ЗСУ та війскових, які за обставинами в залежності від спритників в порту.

І знаєте самі. Без Зеленського зміна керівництва порту не обійшлась. Він це особисто тримав під своїм контролем.

А тепер новина і уявіть, що це могло би бути при нашому керівництві?

Уявили? Ні! І я не навіть в думках такого не допускаю.

‼️ Одеська філія Адміністрації морських портів України не дає воду військовим у портах

З початку повномасштабної війни в Україні вся нація згуртувалася навколо допомоги військовим та армії. Усі, окрім деяких чиновників!

Наші джерела повідомляють, що керівництво Одеської філії АМПУ забороняє компаніям, які працюють у порту привозити та постачати питну (ПИТНУ!!) воду.

На початку війни ціла низка компаній зголосилася безкоштовно утримувати військових у порту. Проте керівництво Одеської філії АМПУ в особі Максима Лапая та Дениса Карпова, схоже, спробували «обілетити» компанії. Але оскільки йшлося не про постачання, а про безоплатний зміст, ні про які відкати не могло йтися й мови.

Просто тому, що нема з чого. Лапай та Карпов, не знайшовши способу, як заробити на допомогу нашим військовим, заборонили постачати їм воду.

Тепер в Одеському порту ситуація така. Військові купили собі пластикові куби за 1 кубічним метром і самостійно намагаються добувати собі воду. Оскільки порт це закритий стратегічний об'єкт, до супермаркету в обід не збігаєш. Ось і виходить, що така життєво необхідна і проста річ як питна вода, перетворилася на дефіцитний ресурс, за який доводиться боротися (напевно, Карпов та Лапай вирішили, що нашим військовим недостатньо війни).

Воістину, іноді внутрішній ворог страшніший за зовнішній.

Друзі прошу затегіти міністрів, заступників, Служба безпеки України Офіс Президента України Офіс Генерального прокурора Державне бюро розслідувань

«ElitExpert»

Автор: Роман Давиденко


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора. 

Теги: Одеський порт,Денис Карпов,Максим Лапай