Воєнком Одеської області Євген Борисов придбав дружині офіс в Іспанії за 740 тисяч євро

Воєнком Одеської області Євген Борисов придбав дружині офіс в Іспанії за 740 тисяч євро
52517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Воєнком Одеської області Євген Борисов придбав і оформив особисто на себе офісне приміщення в Іспанії за 737 тис. євро. Про це повідомляє екснардеп Ігор Мосійчук.

Згідно з виписками реєстру нерухомості Іспанії, Борисов у лютому цього року купив приміщення у курортній Марбельї.

Офіцер спільно із дружиною Олександрою Борисовою набули за 670 тис. євро з 10% послуги посередника та нотаріальне оформлення  (5% витрат на щорічне утримання, податки на нерухомість, комунальні платежі) елітну комерційну нерухомість. Мова йде про офіс із терасою 223,9 кв. м у престижному кварталі Golden Mile (Золота Миля) за адресою: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 8.

Угоду оформили на підставі акту (підтвердження шлюбу). Нагадаємо, що раніше Борисов придбав та оформив на дружину елітний позашляховик. Також його безробітна мати отримала у володіння коштовний будинок в Іспанії. Після цього Борисова відсторонили від посади.

368.media

Теги: Воєнком Одеської області Євген Борисов придбав дружині офіс в Іспанії за 740 тисяч євро,Воєнком Одеської області Євген Борисов,Воєнком Одеської області Борисов,Воєнком Євген Борисов,Воєнком Борисов,Воєнком Одеської області ,Воєнком ,Одеська область,Одеса,Євген Борисов,Борисов,Україна,Іспанія,Golden Mile (Золота Миля),Golden Mile ,Золота Миля
Автор: wikibazacom