У росіян істерика: ЗСУ знищили 18 із 18 ракет, які окупанти запустили на Київ

У росіян істерика: ЗСУ знищили 18 із 18 ракет, які окупанти запустили на Київ
292087 ПЕРЕГЛЯДІВ

З шести літаків МіГ-31К було випущено шість аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", 9 крилатих ракет "Калібр" – з кораблів у Чорному морі та три ракети наземного базування (С-400, "Іскандер-М").

Всі вони пішли "на дно" так само красиво, як "руский воєнний корабель". Про знищення ворожих ракет зранку 16 травня повідомляє Центр стратегічних комунікацій на офіційній сторінці в телеграмі.

"Близько 03:30 16-го травня 2023 року російські окупанти атакували Україну з північного, південного та східного напрямків 18 ракетами різних типів повітряного, морського та наземного базування", – доповідає СтатКом ЗСУ.

Крім того, у ніч на 16 травня противник атакував ударними дронами типу "Shahed-136/131", а також проводив повітряну розвідку трьома безпілотниками оперативно-тактичного рівня – "Орлан-10", "SuperCum". Всі дрони також знищені.

На жаль, українці почали викладати у соцмережі відео роботи ППО. А зі слів військового журналіста Андрія Цаплієнка, ті світлини і відео почали за лічені хвилини масово з'являтися в російських пабліках.

Самі ж росіяни з викладених відео дещо засумнівалися в успішній роботі своїх вояк. Судячи з коментарів, вони розчаровані таким результатом.

У росіян істерика: ЗСУ знищили 18 із 18 ракет, які окупанти запустили на Київ

Постраждалих немає, але у столиці уламки збитих ракет впали в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах. Найбільші пошкодження в Солом’янському районі – там сталося загоряння нежитлового приміщення та кількох одиниць автомобільної техніки.

stopcor.org

Теги: Калібр,Кинджал,ракети,Ракетний обстріл, війна в Україні,ЗСУ