Незамінний чиновник Київщини - Дмитро Назаренко

Незамінний чиновник Київщини - Дмитро Назаренко
285091 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дмитро Назаренко в Київській обласній адміністрації пережив сімох керівників! А потім навіть очолив КОДА до призначення нового голови. З приходом нового керівника Назаренко залишився працювати на посаді першого заступника. Чиновнику ще й сорока немає, а він вже став незамінний. В чому секрет успіху Дмитра Назаренка?

Весь час перебування на посаді молодого управлінця  тендери на ремонт, будівництво та експлуатацію доріг та інфраструктурних об’єктів виграє невідома на будівельному ринку компанія ООО “АМК Рем-Буд”.

За даними DOZORRO компанія освоїла більше одного мільярду бюджетних коштів. У будівельної компанії з мільярдним оборотом немає власного сайта. Зі сторінки у фейсбук можна побачити, що компанія встановлює дорожні знаки та чистить сніг.

До речі не тільки в Київській області, але і на Сумщині. Батьківщини Назаренка.

Засновник та керівник компанії Андрій Куковенко. За інформацією ЗМІ Куковенко та Назаренко куми! До речі у директора “АМК Рем-Буд” і вічного заступника КОДА є спільний друг - начальник служби автомобільних доріг Київщини Руслан Ничик.

Можливо секрет успіху Молодого Незамінного чиновника в тому що він знає як за допомогою кума розподілити мільярд бюджетних коштів на прибирання снігу фірмою свого кума?

antikor.com.ua

Теги: Дмитро Назаренко,Київська обласна адміністрація