Ремонт доріг Миколаївщині доручили компанії ексдепутата від ОПЗЖ

Ремонт доріг Миколаївщині доручили компанії ексдепутата від ОПЗЖ
271292 ПЕРЕГЛЯДІВ

ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» місцевої облдержадміністрації віддало 617 млн гривень єдиному учаснику тендеру з ремонту доріг — ПП «Миколаївмагістраль».  Як повідомляють «Наші гроші», окрім цієї фірми ніхто  в регіоні не захотів братись за експлуатаційне утримання місцевих доріг. Це законно, оскільки під час вторгнення в Україні тендери можуть проходити і з одним учасником.

Компанія належить відомому у Миколаєві бізнесмену Сергію Шульгачу, який раніше був депутатом Миколаївської міськради від «Опозиційної платформи – За життя». Він також був власником ТОВ «Миколаївавтодор», яка у 2016-2018 роках отримала на Миколаївщині підряди на ремонт доріг на 444 млн гривень. Виявилось, що фірма заборгувала державі податків на 16 млн грн, і податківці через суд арештували ці гроші. Вона більше не з’являлась на тендерах.

Також Шульгач був власником ПП Будівельна фірма «Миколаївавтодор», яке у 2019-2021 роках виграло підрядів на 1,86 млрд гривень. Але і до неї були судові претензії щодо завищення обсягів виконаних робіт.

Відтак Сергій Шульгач заснував нову компанію «Миколаївмагістраль», яку і вивів на тендери після початку вторгнення. З урахуванням нинішнього контракту нове юробличчя колишнього ОПЗЖшника вже має підряди на 776 млн гривень.

368.media

Теги: Миколаївмагістраль,ремонт доріг,Шульгач Сергій,ОПЗЖ