Справу про держзраду нардепа Волошина передали до суду

Справу про держзраду нардепа Волошина передали до суду
319629 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розслідування щодо підозрюваного у державній зраді колишнього народного депутата  від забороненої партії ОПЗЖ Олега Волошина завершено та обвинувальний акт передали до суду. Про це повідомляє ДБР.

Упродовж останніх років політик розповсюджував пропагандистські наративи рф та вів підривну діяльність проти України. Його слова спотворювали дійсний стан справ у військово-політичному житті країни, у чутливих для людей соціальних питаннях тощо.

На думку експертів, всі його виступи у сукупності та за загальним змістом є однією з форм підривної діяльності. Він фактично займався пропагандою, яка сприяла досягненню політичних цілей військово-політичного керівництва російської федерації відносно Української держави.

Цим він шкодив суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України.

Депутат обвинувачується у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК) та нанесені умисних легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК) за побиття ветерана АТО влітку 2020 року скеровано до суду.

368.media

Теги: Олег Волошин,держзрада,Олег Волошин ОПЗЖ,Олег Волошин депутат