Годують окупантів: продукцію Lay's та Cheetos помітили у сухпайках армії рф (відео)

Годують окупантів: продукцію Lay's та Cheetos помітили у сухпайках армії рф (відео)
36655 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всесвітньо відомі виробники снеків під брендами Lay's і Cheetos не лише продовжили працювати на ринку країни-агресорки, а й не цураються в буквальному сенсі підгодовувати окупантів.

Війна війною, а їсти хочеться завжди? Поки одні світові компанії публічно заявляють про підтримку України й виходять з російського ринку, інші продовжують заробляти криваві гроші на постачаннях продуктів окупантам. Зокрема, у сухпайках військових рф "засвітились" снеки відомих брендів.

Хто саме з транснаціональних компаній-виробників продуктів харчування підгодовує солдатів з країни-агресорки?

Слідом за французьким виробником заморожених та консервованих овочів Bonduelle, який став фігурантом гучного скандалу через допомогу російським окупантам в Україні, увагу громадськості привернула поведінка виробника чипсів Lay's.

Так, російське видання "Кострома тудей" повідомило, що продукція Lay’s начебто входить до продуктових посилок для підрозділів російської армії.

"Чипси Lay's та снеки Cheetos постачаються до благодійних фондів Тульської області", – йдеться в матеріалі.

Як повідомила керівник місцевого Фонду продовольства "Русь" Ліана Горбачова, виробники начебто постачають до фонду продукцію, яка з якихось причин вже не затребувана. Ба більше, з її слів, це – не разова акція, а системна стала робота, в межах якої компанії щотижня передають свою продукцію "благодійному фонду".

Варто зауважити, що продукція Cheetos та Lay's широко представлена не лише на російському, а й на українському ринку. Ці компанії не лише не заявляли про наміри піти з рф, а й продовжують реалізовувати там різні ініціативи в межах "соціальної відповідальності бізнесу".

Не відмовляють собі росіяни й у сухариках. От тільки для цього "косплеять" українські й світові бренди. Зокрема, на полицях магазинів у росії представлені грінки від компанії "Лаки", яка виробляє свою продукцію у Ростовській області, що дуже схожі на відомі українцям грінки від марки "Flint" як дизайном упаковки, так і логотипом бренду.

Нагадаємо, всесвітньо відомі продовольчі корпорації Mondelēz і Danone так і не змогли відмовитись від російського ринку, попри те, що засуджують війну і навіть самі постраждали від агресії рф.

Джерело

Теги: Flint,Грінки,грінки Flint,Росія, Російська агресія ,ашресія, Російська Федерація,РФ,Україна,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії,Війна проти рф, Війна Росії проти України, Війна проти України,Mondelēz,компанія Mondelēz,продукція компанії Mondelēz,Danone,Cheetos,Lay's,Русь,Ліана Горбачова,Горбачова,Bonduelle,Сухпайок,сухпайки армії РФ
Автор: wikibazacom