Намагалися ввезти товар як гуманітарну допомогу: прикордонники викрили псевдоблагодійників

Намагалися ввезти товар як гуманітарну допомогу: прикордонники викрили псевдоблагодійників
66107 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незаконного ввозили товар під виглядом гуманітарної допомоги. 27 квітня стало відомо, що за інформацією оперативних співробітників Львівського прикордонного загону було викрито злочинну схему псеводоблагодійників.

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Як зазначають прикордонники, через пункт пропуску "Краківець" до України прибув 23-річний житель Івано-Франківську. Чоловік був за рулем вантажівки MAN.

"Відповідно до документів, наданих на перевірку, транспортним засобом переміщували медичні товари для однієї із благодійних організацій. Однак в ході перевірки прикордонники спільно з митниками виявили товар, відомості про який відсутні в документах", – ідеться в повідомленні.

Виявилося, що насправді водій намагався незаконно перевезти новий одяг і взуття загальною вагою 500 кг. Товар було сховано серед зазначеної гуманітарної допомоги. Наразі встановлюється його вартість.

Крім того, варто зазначити, що працівниками митниці склали протокол за цим фактом, а також вилучили товар.

Джерело

Теги: Намагалися ввезти товар як гуманітарну допомогу,гуманітарна допомога,гуманітарка,Україна,Держприкордонслужба,Держприкордонслужба України-Західний кордон,Держприкордонслужба України,Прикордонники,псевдоблагодійники
Автор: wikibazacom