Нічний обстріл: Залужний повідомив про знищення 21 з 23 крилатих ракет

Нічний обстріл: Залужний повідомив про знищення 21 з 23 крилатих ракет
52760 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 квітня, близько 4 ранку, російські окупаційні війська випустили по Україні крилаті ракети із літаків стратегічної авіації Ту-95. Пуски відбулися з району Каспійського моря.

Про це повідомляє Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у своєму офіційному Telegram-каналі.

"Підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони знищено 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Цілі знищено у зонах відповідальності повітряного командування "Центр", повітряного командування "Схід" та повітряного командування "Південь".Разом – до перемоги!", - йдеться у повідомленні.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що тільки в небі Київщини було знищено 11 ракет та 2 БПЛА.

У Київській обласній військовій адміністрації також розповіли, що уламки однієї з ракет впали на багатоповерхівку, внаслідок чого пошкоджено квартири на двох поверхах.

"На жаль, у місті Українка внаслідок падіння уламків російської ракети є влучання в багатоповерховий будинок. Внаслідок цього пошкоджено квартири на 5 та 6 поверсі. Пожежу вдалося локалізувати о 5:30. Постраждала дитина – дівчинку доставили в Охматдит", – заявив голова ОВА Руслан Кравченко.

Дві російські ракети пошкодили три багатоповерхівки в Умані. Станом на 07:00 відомо про трьох загиблих та 8 поранених, розповіли у МВС.

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки загинула жінка та 3-річна дитина, ще троє людей травмовані.

Джерело

Теги: російські окупаційні війська,окупаційні війська,російські війська,Україна, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,агресія,Росія,крилаті ракети,ракети,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії,Війна проти рф, Війна проти України, Війна Росії проти України,Ту-95,стратегічна авіація,стратегічна авіація Ту-95,Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний ,Головнокомандувач ЗСУ Залужний ,Головнокомандувач Валерій Залужний ,Головнокомандувач Залужний ,ЗСУ Валерій Залужний ,ЗСУ Залужний ,Головнокомандувач ЗСУ ,Валерій Залужний ,Залужний ,Валерій Залужний Вікіпедія,Залужний Вікіпедія ,ЗСУ,ЗС України, Збройні Сили, Збройні Сили України,Віталій Кличко,Кличко,Віталій Кличко Вікіпедія, Кличко Вікіпедія,Умань
Автор: wikibazacom