Ракетний удар по Миколаєву: кількість поранених збільшилася

Ракетний удар по Миколаєву: кількість поранених збільшилася
322670 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські окупаційні війська вночі, 27 квітня, о 1 годині ночі атакували Миколаїв крилатими ракетами "Калібр". Внаслідок атаки загинула одна людина, ще 23 отримали поранення.

Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у своєму Telegram-каналі.

"Вночі, 27 квітня, близько 01:00 ворог атакував Миколаїв чотирма ракетами, за попередньою інформацією, типу "Калібр". Відомо, що одна людина загинула та 23 отримали поранення, серед них дитина", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ракетної атаки зруйновано та суттєво пошкоджено приватні будинки, руйнувань зазнали житлова багатоповерхівка та історична будівля. На місці обстрілу виникли дві пожежі, які були ліквідовані підрозділами ГУ ДСНС у Миколаївській області.

Президент України Володимир Зеленський вже прокоментував нічний удар росіян по Миколаєву. Він зауважив, що цей удар вчергове довів те, що основна ціль окупантів – терор і знищення українців. Також він опублікував відео, на яких можна побачити наслідки нічної атаки по житлових будинках.

"Країна-окупант ні на день не перестає доводити, що основна мета цієї війни – терор і знищення українців та всього українського... На даний момент відомо про одного загиблого та 23 поранених, серед яких дитина. Вічна пам’ять загиблому та скорішого одужання пораненим. Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук. Знайдемо всіх винних. За все буде відповідальність", – написав голова держави.

 

Нагадаємо, росіяни на тимчасово окупованих територіях Херсонської області погрожують українцям, які відмовляються брати паспорти рф, депортацією. Також вони погрожують не пропускати через блокпости з паспортом України.

stopcor.org

Теги: Ракетний удар по Миколаєву, війна в Україні,Миколаїв