Сімейно-рейдерський підряд Івченко

Сімейно-рейдерський підряд Івченко
51816 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Бондаренко: Останнім часом почастішали випадки списання власності у громадян Росії. Шляхетне рейдерство так би мовити, загалом нічого проти не маю.

Але буває і навпаки, наприклад, Олександр Лємєнов описав цікавий кейс як 3 тис кв метрів у серці Печерська рейдери списали у громадян України на користь громадян Росії

Суть.

Уродженці Луганщини, а нині громадяни Росії — Денис Кочков та Ганна Меденцева стягнули неруху у дідуся 1939 року народження за фальшивою турецькою довіреністю.

А допомогла аферистам київський нотаріус Івченко Анастасія Володимирівна (1978 р.н., уродженка Луганщини), судовий реєстр рясніє численними справами за її участю, і жодний мін’юст їй не указ.

Її чоловік - Івченко Анатолій Миколайович (1977 р.н.) суддя госпсуду Києва фігурує у справі продажних суддів Татькова-Ємельянова.

Суддя Івченко відомий тим, що відписав російським 3 мільярди ДОЛАРІВ з українського бюджету за боргами Юлії Володимирівни та Павла Івановича. І Івченці за це нічого не було що вже казати про нещасні 3 тис. квадратів на печерську. тим більше що він входить в останній модний заклик суддів Андрюші Портнова, якого дуже поважає заступник ОПУ — Смирнов

Цікаво, що витівки нотаріуса Івченко Анастасії Володимирівни покриває ДБР, яке заарештувало нерухомість нещасного дідуся у липовій кримінальній справі.

Як ДБР допомогло росіянам вкрасти майно

Давно відомо, що одним із моїх улюблених органів досудового розслідування є Державне бюро розслідувань. Тому розповім одну цікаву історію, яку нещодавно переповіла моя знайома адвоката Ірина Бігунець.

Тож існує підприємство – «Київміськсантехномонтаж». Директором компанії є один із співвласників – 83-річний Василь Пшеничнюк. У свою чергу, у власності «Київміськсантехмонтажу» знаходиться майновий комплекс загальною площею майже 3 тис. кв. м., що розташований за столичною вулицею Іоанна Павла ІІ в респектабельному районі.

І саме це підприємство разом із вищезгаданим майновим комплексом стало «мішенню» для групи «ділків» – нечистого на руку нотаріуса, ефемерних поліцейських та слідчих ДБР. Розповідаю про все по черзі.

15 грудня 2021 року електронно-цифровий підпис директора «Київміськсантехмонтажу» – Василя Пшеничнюка – було заблоковано. Як пізніше стане відомо, у зв’язку із державною реєстрацією зміни керівника цієї компанії. Як так сталося? Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Анастасія Івченко провела державну реєстрацію змін до відомостей щодо «Київміськсантехмонтажу» від 14 грудня 2021 року за N1000701070007042578. Вказану реєстраційну дію нотаріусом проведено на підставі поданих їй росіянином Денисом Кочковим документів, а саме: заяви, квитанції, протоколу загальних зборів учасників ТзДВ «Київміськсантехмонтаж» від 13 грудня 2021 року та двох довіреностей (підробки), засвідчених Далі більше.

За змістом поданого нотаріусу протоколу, загальні збори учасників ТзДВ «Київміськсантехмонтаж», нібито вирішили:

— звільнити Пшеничнюка Василя Сергійовича з посади директора ТзДВ «Київміськсантехмонтаж» з 13.12.2021 року на підставі його особистої заяви (якої не було в природі);

— обрати на посаду директора «Київміськсантехмонтажу» (нікому не відому громадянку Росії ) Ганну Медєнцеву, 1988 року народження;

— здійснити державну реєстрацію змін, затверджених цим протоколом відповідно до вимог чинного законодавства, для чого доручити громадянину Росії Денису Кочковому підписатися в протоколі та завірити його нотаріально від імені голови та секретаря зборів відповідно;

— доручити йому здійснити державну реєстрацію змін керівника ТзДВ «Київміськсантехмонтаж», затверджених протоколом відповідно до вимог чинного законодавства;

-створити ТОВ «Тандем Білдінг Та Ко» (надалі також – ТОВ «Тандем Білдінг Та Ко») та затвердити розмір статутного капіталу зазначеної компанії у розмірі 3,6 млн грн. При цьому, розподіл часток у новоствореній компанії «Тандем Білдінг Та Ко» мав такий вигляд: «Київміськсантехмонтаж» – 5,56%, 200 тис. грн; Медєнцева Ганна Олексіївна – 94,44%, 3,6 млн. грн.

Як вклад до статутного капіталу ТОВ «Тандем Білдінг Та Ко» його учасник – «Київміськсантехмонтаж» – вносити нерухомість площею майже 3 тисячі квадратів, яку оцінено у 200 тисяч грн. У свою чергу, росіянка Медєнцева вноситиме до статутного капіталу нікому невідоме обладнання для лазерного розкрою металу Yawei HLE-1530 (2КW), яке оцінюється засновниками товариства в сумі 3,4 млн грн. Просто фантастика!

Ідемо далі. Якщо зважити на вищезгаданий протокол засідання учасників компанії, то були присутні двоє – Пшеничнюк та Єлісеєва – з 60,78% голосів. Але були не вони, а їхній репрезентант росіянин Денис Кочковий, що діяв за довіреністю, яку нібито посвідчив головний секретар нотаріальної контори N16 району Анталії в Турції 04 жовтня 2021 року. Але цей документ – підробка.

Рухаємось далі. Ключові законні співвласники компанії – Пшеничнюк та Єлісеєва – 14 грудня 2021 року зверталися письмово до нотаріуса щодо припинення вчиняти незаконні дії. Але результату це не дало і вже 16 грудня нотаріус переоформлює майно.

Згодом адвокати Пшеничнюка та Єлісеєвої через Мін’юст скасували незаконні реєстраційні зміни. Але на цьому історія не закінчилась. З моїх джерел в органах правопорядку стало відомо, що сьогодні існує заборона на вчинення нотаріальних дій, адже в провадженні ДБР знаходиться кримінальне провадження N62021000000001036 від 28 грудня 2021 року, в рамках якого, на підставі ухвали нерухомість була визнана мовним доказом та накладено арешт. Що вже цього разу сталося?

Після того, як нотаріус Івченко зрозуміла, що за подібні речі їй світить не тільки звільнення з посади, а й тюрма, вона швидко прямує до ДБР і повідомляє, що на неї здійснювався тиск з боку представників Нацполіції, які наполягали на вчиненні відповідних дій щодо привласнення майна Пшеничнюка та Єлісеєвої. У протилежному випадку – погрожували розправою. Правда Бюро чомусь за рік так і не спромоглося дізнатися, що це за представники Нацполіції і чи існували вони взагалі.

Мимоволі складається враження, що нотаріус Івченко – це добре знайома на Петлюрі [адреси офісу ДБР – автор] особа – і керівництво Бюро просто не дає законно відновити порушені права вищезгаданих громадян. Класичний змов правоохоронців та нечистого на руку нотаріуса. Наступний висновок – проведення ДБР видається абсолютно штучним, протягом року досудового розслідування слідчий і прокурор не здійснили жодних процесуальних кроків, спрямованих на неупереджене розслідування. Мабуть, не на годині. Зачекає ще кілька років.

Єдиним завданням кримінального провадження N62021000000001036, яке розслідує ДБР за заявою нотаріуса Івченка, є обмеження користуванням та розпоряджанням майном. Більше того, правоохоронцями навіть були проведені обыски у вищезгаданих літніх людей, виламали хвиртку, вилучили з дому всі документи, не передбачені ухвалою суду, а на додаток у співробітників ДБР ще й регістр акціонерів за 2006-2011 роки «приклеївся» до рук. Яким чином ті сталося – невідомо.

Замість цього співробітники Бюро, наскільки відомо, мали б займатися незаконним впливом поліції на нотаріуса, а не кошмарити пенсіонерів та відшукувати документи, що стосуються права власності на майно.

Крім цього, слідчі ДБР заблокували відкрите кримінальне провадження у столичному Печерському районі столиці, здійснивши виїмку нотаріальної справи. Як наслідок, ініційоване за заявою Єлісеєвого провадження не може розслідуватися за статтею 358 Кримінального кодексу («підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів»). І тепер усі оригінали нотаріальної справи перебувають у ДБР. Філігранна робота підлеглих директора Бюро Сухачова – не просто заблокували відновлення права на повернення незаконно перереєстрованого майна, а й обмежили розслідування у Нацполі.

Підсумовуючи, у рамках абсолютно дивної та незаконної історії було відкрито кримінальне провадження для блокування повернення status quo через штучну реєстрацію в ЄРДР. І це точно сплановані дії, адже незадовго до проблем зі крадіжкою нерухомості через зміни в реєстраційних документах до законних власників завітали ріелтори з різними пропозиціями, а одержуючи відмову – погрожували «хлопцями зі столичної вулиці Петлюри».

ДБР в черговий раз продемонструвало, що «держрозрахунок» залишається для них пріоритетним завданням. І для реалізації своїх планів вони не йдуть до столичних районних судів за дозволами на обыски та арештами, а «користуються послугами» Личаківського районного суду Львова. Як мінімум, 4 ухвали ДБР отримали саме там.

Та й взагалі, не просто ж так на Банковій зрежисували конкурс на постійного директора Бюро у грудні 2021 року. При цьому я передбачивши за 2 місяці до призначення Сухачова, що саме він переможе, оскільки є репрезентантом Татарова. Ось і результат – замість розслідувань злочинів правоохоронців, що тиснуть на нотаріусів, слідчі Бюро бігають за пенсіонерами, допомагаючи «віджати» майно, та обнуляють повноваження Мін’юсту щодо боротьби з «чорними реєстраційними діями».

Олександр Леменов

Джерело

Теги: Володимир Бондаренко,Бондаренко,Бондаренко Владимир, Леменов Александр,Бондаренко , Леменов ,Олександр Лємєнов,Лємєнов,Україна,Украина,ООО Киевгорсантехмонтаж,Киевгорсантехмонтаж,ООО Тандем Билдинг и Ко,ТОВ Тандем Білдінг Та Ко,ТОВ Київміськсантехмонтаж,ДБР,Портников Андрей,Портников ,Меденцева Анна,Меденцева ,Кочков Денис,Кочков ,Ивченко Анастасия,Ивченко ,Ивченко Анатолий,Россия, Российская Федерация,РФ,Агрессия,Полномасштабная российская агрессия , Російська агресія , Російська Федерація,Росія,агресія,рейдерство,Нападение России на Украину,Нападение России ,Нападение на Украину,Нападение ,Война, война в Украине , Война с Украиной,Война с РФ,война с Россией, Война против Украины,Война против РФ,Война против России , война России против Украины,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України,Війна проти рф, Війна Росії проти України,Денис Кочков ,Ганна Меденцева,Меденцева,Івченко Анастасія Володимирівна,Івченко Анатолій Миколайович,Ірина Бігунець,Бігунець, Державне бюро розслідувань, Державне бюро розслідувань України,ТзДВ «Київміськсантехмонтаж»,ТзДВ Київміськсантехмонтаж,Київміськсантехмонтаж
Автор: wikibazacom