Вибухи у Криму: окупаційна влада заявила про атаку надводних безпілотників (відео)

Вибухи у Криму: окупаційна влада заявила про атаку надводних безпілотників (відео)
335046 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неспокійною видалася ніч у Криму. Місцеві жителі чули звуки вибухів, а окупаційна влада відразу заявила, що півострів атакували надводні безпілотники.

Про те, що у Криму гучно, спочатку повідомили місцеві ЗМІ.

Вночі 24 квітня інформацію про вибухи підтвердив так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв на своїй сторінці в Телеграмі.

За його словами, півострів атакували надводні безпілотники. Развожаєв заявив, що російський флот відбиває атаку на зовнішньому рейді. Пізніше він додав, що один дрон нібито знищили сили протипідводно-диверсійної оборони, другий вибухнув сам.

За його словами, жодних ушкоджень немає.

Також в мережі з'являється відео, на якому чути звуки вибухів і момент, як, ймовірно, надводний безпілотник вражає ціль. Українська влада станом на ранок 24 квітня не робила жодних коментарів щодо даної ситуації.

До слова, напередодні, 23 квітня, Юрій Мисягін, народний депутат і член Комітету з нацбезпеки, показав кадри українського безпілотника, який знешкодив російський ЗРК "Оса" на Херсонщині.

Запис дає можливість зрозуміти деталі спецоперації: для ліквідації ЗРК "Оса" (і екіпажу у кількості 5 осіб) знадобилось всього 3 гранати і 30 секунд часу – саме стільки триває удар БПЛА.

"Оса" – це зенітно-ракетний комплекс, який здатен виявляти цілі на відстані до 45 км.

stopcor.org

Теги: Вибухи у Криму, Крим,безпілотник, війна в Україні