Сучасне рішення для дому: камінні топки Kobok

Сучасне рішення для дому: камінні топки Kobok
316457 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зробити оселю більш затишною і комфортною допоможе камінна топка. Це сучасна альтернатива звичайному каміну, яка не потребує особливих умов для встановлення. Головне, мати можливість вивести димар із приміщення — і ви зможете влаштовувати романтичні вечори, насолоджуючись чарівним танком вогню. Одними з найкращих  на вітчизняному ринку є камінні топки Kobok. Вони мають стильний дизайн і стануть справжньою окрасою інтер’єру. До того ж топки цього бренду можуть стати основним джерелом опалення в будинку.

gallery-image

Особливості камінних топок Kobok

Камінні топки Kobok розроблено та виготовлено з урахуванням експлуатації у різних умовах. Камеру згоряння палива облаштовано так, щоб забезпечувати максимальну тепловіддачу. Виробничі потужності цього відомого бренду з бездоганною репутацією розташовані в Словаччині. На кожну топку виробник дає гарантію 7 років. Опалювальні прилади бренду створюють, опираючись на багаторічні дослідження. Всі товари з асортименту Kobok мають сертифікати якості Ecodesign 2022 та відповідають німецькому стандарту BlmSchV 2.

Конструкція камінних топок Kobok

Камінні топки Kobok вирізняються високою якістю матеріалів і продуманою конструкцією. Їх виготовляють за унікальною технологією, яка дає змогу забезпечувати максимальну ефективність приладу. У топках бренду продумано всі деталі:

  • забір повітря відбувається зовні;
  • камера згоряння має закриту конструкцію;
  • паливо спалюється повністю, немає холодних зон;
  • є футерування шамотом 50 мм всередині.

Переваги камінних топок Kobok

Камінні топки Kobok мають такі очевидні переваги:

  1. Зручність та безпечність експлуатації.
  2. Стильний дизайн.
  3. Наявність функції самоочищення оглядового скла.
  4. Безпечне екопокриття корпусу опалювальних приладів.
  5. Можливість регулювання висоти ніжок.

Топки швидко нагріваються та довго зберігають тепло. Їхній ККД — понад 79%. А ще в них продумано захист від випадання дров і жарин. Завдяки прямій тязі всі шкідливі продукти згоряння швидко покидають приміщення без можливості зворотного задуву. 

gallery-image

Топки Kobok можна замовити в інтернет-магазині Дім ТеплаВ асортименті є опалювальні прилади словацького бренду з різним дизайном. Ви легко знайдете варіант, який органічно впишеться у ваш інтер’єр. Компанія «Дім Тепла» пропонує швидку та надійну доставку товарів різними перевізниками — замовляйте камінні топки у будь-який куточок України!

Теги: камінні топки Kobok,Дім Тепла,Kobok