У Києві бухгалтер вкрала 410 тисяч гривень з пожертв «Жіночого ветеранського руху»

У Києві бухгалтер вкрала 410 тисяч гривень з пожертв «Жіночого ветеранського руху»
52489 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві бухгалтера ГО  «Жіночий Ветеранський Рух» підозрюють у привласненні благодійних коштів.

Жінка як ФОП у липні минулого року уклала договір з керівником організації Андріаной Арехтой про надання бухгалтерських послуг. Арехта передала жінці код доступу до електронного цифрового підпису. За вказаним ЕЦП голова ГО підтверджувала доступ до банку один раз на місяць. Після чого, бухгалтер могла місяць здійснювати всі платежі від голови організації.

У період з 27 вересня по 28 грудня бухгалтер привласнила 410 тис. гривень шляхом перерахування їх на власний ФОП. Гроші були викрадені з благодійного рахунку, який призначений для надання гуманітарної допомоги військовим та цивільним, які постраждали внаслідок агресії російської федерації.

Бухгалтера заарештували під заставу у 188 тис. гривень.

Джерело

Теги: Київ,VETERANKA,Україна,У Києві бухгалтер вкрала 410 тисяч гривень з пожертв «Жіночого ветеранського руху»,Жіночий ветеранський рух,У Києві бухгалтер вкрала 410 тисяч гривень ,бухгалтер вкрала 410 тисяч гривень ,бухгалтер ,кража,гроші,ветеранський рух,ветерани,ГО «Жіночий Ветеранський Рух»,ГО Жіночий Ветеранський Рух,Жіночий Ветеранський Рух,Андріана Арехта
Автор: wikibazacom