Резніков підтвердив: ЗРК Patriot вже прибули в Україну

Резніков підтвердив: ЗРК Patriot вже прибули в Україну
50148 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр оборони України Олексій Резніков офіційно підтвердив інформацію, що американські ЗРК Patriot вже знаходяться в Україні.

Про це стало відомо з його сторінки у Twitter.

"Чи знаєте ви, як візуалізувати сон? Треба розповісти про це світові і дати йому життя! Саме так сталося з патріотами, ще до великомасштабної війни, ще до мого призначення на найважливішу посаду мого життя у найважливіший момент мого життя", - написав він.

За його словами, ще під час візиту до США у серпні 2021 року, коли Резніков був міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, він сказав, що Україні необхідні "Патріоти", але у відповідь отримав: "Це неможливо!".

"Неможливе можливе. Сьогодні наше прекрасне українське небо стає більш безпечним, тому що в Україну прибули системи ППО "Patriot"", - додав голова Міноборони.

Джерело

Теги: Резніков,Міністр оборони України Олексій Резніков,Міністр оборони України Резніков,Олексый Резніков,Олексій Резніков Вікіпедія,Резніков Вікіпедія,Україна,ЗРК Patriot вже прибули в Україну,ЗРК Patriot ,Patriot ,ЗРК,ППО "Patriot",ППО Patriot,Patriot,ППО,Патріоти
Автор: wikibazacom