"Бавовна" в Бєлгороді: вибуху було чути на електропідстанції, через що частину міста знеструмило (фото, відео)

"Бавовна" в Бєлгороді: вибуху було чути на електропідстанції, через що частину міста знеструмило (фото, відео)
325654 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неспокійна ніч для жителів Бєлгорода. Близько опівночі там зайнялися дві електропідстанції. За попередніми даними, за ними було завдано ударів безпілотниками. У місті "моргало" світло і проблеми з подачею електрики.

Про це повідомляють місцеві, їх цитують російські ЗМІ і публікують відео із полум'ям.

Також в мережі шириться відео моменту "прильоту".

Згодом в мережі з'явилось ще одне відео, на якому чітко видно масштабну пожежу на електропідстанції. Моментами язики полум'я досягали висоти більшої ніж високовольтні стовпи із електроенергією.

Прокоментував ситуацію навіть губернатор російського міста. За його словами, вночі у багатьох районах міста на кілька секунд зникло електропостачання.

"Зафіксовано дві пожежі на цивільних об'єктах. Постраждалих немає", – написав губернатор.

Близько першої години ночі Гладков заявив, що обидві пожежі загасили. Хоча місцеві продовжували скидати відео із пожежею. 

Нагадаємо,час від часу в прикордонному з Україною Бєлгороді гучно. Місцеві повідомляють, що чули звуки вибухів, натомість російська влада систематично говорить про "збиття БПЛА".

Так чи інакше, але через неспокійну ситуацію у місті відмінили парад з нагоди 9 травня. Бєлгород став першим містом в якому відмовилися проводити будь-які заходи, посилаючись на безпекову ситуацію та нестабільність. 

stopcor.org

Теги: Бєлгород,бавовна,безпілотник