Справедливість у дії (Justitia)

Справедливість у дії (Justitia)
44848 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Опозиційна платформа — за життя" (ОПЗЖ) це — заборонена в Україні проросійська політична партія соціального спрямування. Попри те, що сьогодні ОПЗЖ заборонена РНБО та рішенням суду, її представники все ще становлять велику небезпеку, яка нікуди не поділася. Вони як щури використовуючи усі свої можливості намагаються пристосуватися та пролізти до буть яких органів державної влади. Ганебно, але навіть через рік після повномасштабного вторгнення росії в Україну, керівники деяких державних органів як на місцевому та і державному рівні усвідомлено втілюють норативи «руского міра»

Розуміючи існуючу небезпеку та в підтримку політики Президента Володимира Зеленського та рішення РНБО щодо заборони проросійських партій, розроблено законопроект №9081. якими забороняє брати участь у виборах особам, які на момент повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну були депутатами будь-якого рівня та головами місцевого самоврядування від заборонених партій, що не дозволить зрадникам знов прорватися до керівництва державою.

Це добре розуміють пересічні громадяни, а тому в буть який спосіб заявлять про свій протест проти перебування агентів кремля  в органах державної влади. Та деякі високопосадовці з Держпродспоживслужби поширюють проросійський дискус, фактично ретранслюючи офіційну позицію країни-агресора щодо нашої держави, демонстративно підтримуючи та популяризуючи агресивну антиукраїнську політику росії. А як по іншому можна розуміти призначення начальником Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Яніною Сергіївною на державну посаду Володимира Олексійовича Барчука голову партії ОПЗЖ Горішньоплавнівської міської ради він же був довіреною особою проросійського кандидата в Президенти Володимира Бойко. З легкої руки Яніни Аранчій Дежпродспоживслужба Полтавщини стала тихою  гаванню для  недобитків партії ОПЗЖ та  клондайком "руского міра" в державному органі.

Не бажаючи миритися з існуючим станом справ  Горішньоплавнівська громада розмістила по місту біг-борди привертаючи увагу суспільства, що настав час визначитися хто з українським суспільством, армією і Президентом а хто з колаборантами та зрадниками.  Картатий піджачок не залишає буть якого сумніву про відомий персонаж.       

Війна не залишила місця для напівтонів. Свій вибір начальник Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області в особі Аранчій Яніна Сергіївна уже зробила. Лавка підсудної та нари в’язниці, найблище  майбутнє цього керівника.

Теги: Справедливість у дії (Justitia),Справедливість у дії ,Справедливість ,Justitia,Україна,Опозиційна платформа — за життя,Опозиційна платформа ,За життя,ОПЗЖ,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент України ,Президент ,Володимир Зеленський,Зеленський, Володимир Олександрович Зеленський, Володимир Зеленський Вікіпедія,Зеленський Вікіпедія,РНБО,Володимир Олексійович Барчук,Володимир Барчук,Барчук, Аранчій, Аранчій Янина, Аранчій Янина Сергіївна,Аранчій Яніна ,Аранчій Яніна Сергіївна ,Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Яніна Сергіївна,Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Яніна ,Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій ,Головне Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області ,Держпродспоживслужба в Полтавській області Аранчій Яніна Сергіївна,Держпродспоживслужба в Полтавській області Аранчій Яніна ,Держпродспоживслужба в Полтавській області Аранчій ,Держпродспоживслужба в Полтавській області ,Держпродспоживслужба ,Держпродспоживслужба Аранчій Яніна Сергіївна,Держпродспоживслужба Аранчій Яніна ,Держпродспоживслужба Аранчій , Полтавська область
Автор: wikibazacom