Третя світова: експрезидент США Дональд Трамп написав "дивний" пост у Твіттері (фото)

Третя світова: експрезидент США Дональд Трамп написав "дивний" пост у Твіттері (фото)
45710 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дональд Трамп у ніч проти 10 квітня зробив загадковий пост на своїй сторінці у соцмережах. В дописі лише три слова.

І всі три слова наводять жах не лише на американців, а й на весь цивілізований світ: Трамп написав "Третя світова війна". Пояснень або будь-яких інших коментарів до свого посту він не додав.


Третя світова: експрезидент США Дональд Трамп написав ''дивний'' пост у Твіттері

Дональд Трамп є одіозним політиком в США, і його дописи часто зовсім не прихильні до України. Так, свого часу колишній американський президент заявив, що будь його воля, він би віддав частину України росії.

І це при тому, що Трамп є майбутнім висуванцем від Республіканської партії на американських президентських виборах 2024 року. Щоправда, наразі це вже під питанням, адже проти нього в США порушили кримінальну справу. І Трамп став першим американським президентом за всю історію США, хто опинився у залі суду на лаві підсудних. Його звинувачують у тому, що він перерахував щонайменше 130 тисяч доларів з президентської кампанії 2016 року акторці дорослого кіно Стормі Деніелс. Це була так звана "плата за мовчання", бо у 2006 році вони зустрілися на благодійному гольф-турнірі, і він заплатив їй гроші за "кохання" у готелі.

Трамп повністю спростовує ці заяви прокуратури та каже, що ця справа – політичне переслідування з боку адміністрації президента Джо Байдена.

Джерело

Теги: Україна,Росія, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,агресія,Війна, війна в Україні, Війна з Росією, Війна з РФ, Війна проти Росії,Війна проти рф, Війна Росії проти України, Війна проти України,Дональд Трамп,Трамп,Дональд Трамп Вікіпедія,Трамп Вікіпедія,Третя світова ,Третя світова війна,США,Сполучені Штати,Сполучені Штати Америка,експрезидент США Дональд Трамп,експрезидент США Трамп, Джо Байден,Байден,Байден Вікіпедія,Джо Байден Вікіпедія
Автор: wikibazacom