Росіяни платять жителям Криму 1800 рублів за копання окопів

Росіяни платять жителям Криму 1800 рублів за копання окопів
60639 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росіяни хочуть, аби всю найчорнішу роботу за них виконували жителі Криму. Ба більше, за неї вони платять копійчану зарплату.

В тимчасово окупованому Севастополі росіяни пропонують жителям міста заробляти по 1800 рублів на день, укріплюючи окопи в районі Чонгару. Про це повідомляє Telegram-канал "Труха.Крим".

"Русня збирає населення на зміцнення окопів. Дожилися, доки мобіки, контрактники та вагнери приїжджають у пакетах додому, орки кличуть цивільних на "шабашки". Інакше на війну вже ніхто не хоче йти", – йдеться у підписі до фото.

Рити окопи в Криму росіяни почали ще взимку 2022 року. Спочатку укріплення з'являлися на північному сході Криму, неподалік адміністративного кордону з Херсонською областю, частина якої вже на той час була деокупована. А вже ближче до березня 2023 року скопано було ледь не всю берегову лінію Криму.

За даними журналістів видання "Радіо Свобода" та "Крим.Реалії", станом на середину березня було прорито вже як мінімум 7 кілометрів 800 метрів окопів, і в два ряди встановлені бетонні загородження – так звані "зуби дракона".

Джерело

Теги: Окопи,Україна,Крим,росіяни,Росія,АР Крим, Російська агресія , Російська Федерація,агресія,РФ,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України,Війна проти рф, Війна Росії проти України,копання окопів,Херсон,Херсонська область
Автор: wikibazacom