У "Паші Мерседеса" знайшли агробізнес на Київщині: що відомо

У "Паші Мерседеса" знайшли агробізнес на Київщині: що відомо
37559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Журналісти Bihus.info дізналися, що митрополит Павло, більш відомий як "Паша Мерседес", має у власності два маєтки у селі Вороньків Київської області. Також у вільний від молитви час він "займається" агробізнесом.

Про це стало відомо з нового розслідування журналістів на " target="_blank" rel="follow noopener">YouTube.

Як виявилося, один з головних церковників УПЦ МП володіє маєтком вартістю близько 1 300 000 доларів. Саме туди його відправили під домашній арешт. На суді він називав цей будинок "маленькою хатинкою", хоча у реальності це величезний двоповерховий особняк на 580 квадратних метрів. Також поряд на ділянці розташований гостьовий будинок на 170 квадратних метрів.

Свого часу митрополит розповідав, що виставляв цей будинок на продаж, але його ніхто не купив.

Також у цьому ж селі "Паша Мерседес" володіє ще одним особняком на 546 квадратних метрів з сауною, басейном та навіть ліфтом.

Ще журналісти дізналися, що митрополит орендує у сільради 6 га землі під склади та корівник. А він вже здає ці землі чоловікові на ім'я Олександр Матвієнко. На нього записаний і відомий "Мерседес", яким користується митрополит Павло.

Назва компанії, яка працює на цій землі, – "МПЛ АГРО". Журналісти зауважили, що під абревіатурою "МПЛ" може матися на увазі "митрополит Павло Лебідь".

Джерело

Теги: митрополит Павло,митрополит ,митрополит Павло (Лебідь),Лебідь,Павло Лебідь,Паша Мерседе,Україна,Церква,Олександр Матвієнко,МПЛ АГРО,УПЦ МП
Автор: wikibazacom