Різновиди ветеринарних апаратів для рентгену

Різновиди ветеринарних апаратів для рентгену
313811 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рентгенодіагностика у ветеринарії допомагає оцінити стан опорно-рухового апарату та внутрішніх органів пацієнта, доповнити дані, отримані за допомогою інших досліджень (УЗД, лабораторні аналізи та ін.), і поставити остаточний діагноз. Впоратися із цими завданнями допоможе ветеринарне обладнання БІОВЕТ.

Застосування рентген-апаратів у ветеринарній діагностиці

Рентгенівське обладнання допомагає поставити правильний діагноз при:

  • Травмах і вроджених дефектах кісток та суглобів кінцівок. Рентгенівське обстеження дає можливість візуалізувати вивихи, гострі запалення в суглобах, переломи.
  • Підозрі на онкологічне захворювання. На знімку можна виявити новоутворення як доброякісної, так і злоякісної природи.
  • Структурних змінах серця, магістральних судин, стравоходу, гострих і хронічних процесах у легенях, трахеї, бронхах.
  • Проблемах із хребтом. Рентген допомагає виявити викривлення, дистрофічні ураження, зміни хрящової тканини.
  • Наявності сторонніх тіл. Рентгенівське дослідження дає змогу помітити та локалізувати сторонній предмет у травному тракті.
  • Зубному болю. Рентген апарат показує те, що не помітно під час огляду, допомагає визначити проблему навіть у дрібних тварин: запальні явища, переломи, тріщини, кісти, карієс.

Рентген апарати дають можливість робити знімки оглядові (для попередніх досліджень, пошуку джерела проблеми чи під час профілактичного огляду) та локальні, орієнтовані на конкретну ділянку, стан якої викликає занепокоєння.

Види рентген-апаратів

Ветеринарні рентгенівські апарати поділяються на:

  • Стаціонарні — незамінні у ветеринарних клініках.
  • Переносні (портативні) — застосовуються ветеринарами, які працюють на виїзді, обслуговують сільськогосподарські угіддя та ферми з великим поголів’ям тварин. Ці прилади легкі й компактні, тому їх легко транспортувати. Такі моделі можуть використовуватися без стійки, що полегшує експлуатацію.

Гарним прикладом портативного обладнання є EcoRay Orange-1040HF. Це рентген-апарат для ветеринарії з вихідною потужністю 2,4 кВт, компактна модель для роботи в клініці та на виїздах, яка підходить для обстеження дрібних і середніх тварин з метою діагностики патологій грудної клітки, черепної коробки, кінцівок, черевної порожнини. Таке обладнання ECORAY поєднує ергономічний дизайн і невелику вагу (12,5 кг), а також забезпечує прискорене отримання знімків завдяки внутрішній пам’яті з 16 режимами.

Де придбати ветеринарний рентген-апарат

Інтернет-магазин Biovet пропонує великий вибір ветеринарного обладнання від найкращих виробників світового рівня. Досвідчені консультанти дадуть відповіді на всі питання про характеристики обладнання, наявність і можливість замовлення.

Теги: Інтернет-магазин Biovet,Biovet,ветеринарний рентген-апарат