АМПУ з 35 квот на порт «Південий», майже 20 квот віддало терміналам, афільованим з російським олігархом Олексієм Федоричем

АМПУ з 35 квот на порт «Південий», майже 20 квот віддало терміналам, афільованим з російським олігархом Олексієм Федоричем
59485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Привіт всім порядним людям.

АМПУ, і вам - щастя, здоровля і не подерти стелю вашим рогом ізобілія. 

Ну те, що в Україні війна, зайвий раз нагадувати не треба.

При цьому, є досить чутлива тема - КВОТА на вивезення сільськогосподарської продукції закордон - яка не всім зрозуміла бо там зараз сам чорт ногу зламає. Квота зараз в Україні це завжди корупція при розподіленні.

Зараз ми спробуємо пояснити на пальцях.

Отже, вивезення морем сільхоз продукції з портів України відбувається за погодженням та розподіленням квот АМПУ - Адміністрації морських портів України. 

Запам‘ятайте, це важливо.

Так, на квітень місяць, АМПУ з 35 квот на порт «Південий», майже 20 квот віддало терміналам, афільованим з російським олігархом Олексієм Федоричем. Підприємства згідно реестрів досі значаться на російському бізнесмені. 

А рештки квот АМПУ розподілило між всіма іншими підприємствами порту «Південий». 

Тобто в середньому по 1 квоті на одне підприємство на весь поточний місяць. 

Наявний корупційний прояв вбиває виробників олії на користь банального вивезення сировини - українського зерна.  Чиновникам з АМПУ достеменно відомо, що податків до державного бюджету сплачено з 1 тисячи тонн олії буде стільки, скільки потрібно буде вивезти більше 10 тисяч тонн зернових. Також сплачена виробникам додана вартість та тисячі робочих місць виготовлені олії, проти 50 чоловік для перевалки зернових та НУЛЬ доданої вартості.

При не обєктивному розподіленні квот, начальник АМПУ Олексій Востріков протидіє законній господарській діяльності суб’єктам господарювання, згідно ст.206 КК України, вбиваючи цілі отраслі промисловості. Звісно що таке розподілення не відбувається з патріотичних міркувань, та переймать за розвиток України та наповненя державного бюджету.

Але державний бюджет - це ж не особисті гроші з кишені чиновників. І тому мало кого цікавить прозоре розподілення морських квот на вивезення сільхоз продукції з території України. Ключове слово тут - «прозоре».

Хоча, от стосовно бюджету теж дискусійне питання. Бо деякі чиновники вважають його своїм особистим гаманцем для задоволення власних хотєлок, типу з коханкою в Париж, чи дорогезне авто, чи маєток десь на березі Середземного моря.

ДБР, НАБУ, СБУ де ви?

Теги: АМПУ,Україна,морський порт ,порт «Південий»,порт Південий,Південий,Адміністрація морських портів України,Адміністрація морських портів України (АМПУ),Адміністрація морських портів ,КВОТА на вивезення сільськогосподарської продукції закордон ,КВОТА на вивезення сільськогосподарської продукції ,сільськогосподарська продукція,вивезення сільськогосподарської продукції ,КВОТА ,начальник АМПУ Олексій Востріков,начальник АМПУ Востріков,АМПУ Олексій Востріков,АМПУ Востріков,Олексій Востріков,Востріков,ДБР, НАБУ, СБУ , СБ України, Служба Безпеки, Служба Безпеки України, Державне бюро розслідувань, Державне бюро розслідувань України,НАБУ , Національне антикорупційне бюро, Національне антикорупційне бюро України
Автор: wikibazacom