Микола Голомша: «Що скриває кремль в агресії проти України?»

Микола Голомша: «Що скриває кремль в агресії проти України?»
33921 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наш ворог - російська федерація, яка віроломно напала на Україну 24.02.2022 року, тобто вчинила вторгнення, не спровоковану агресію, бомбить до тепер мирні міста, вбиває людей тільки за те, що ми українці - терпить шаленні втрати, не забирає з поля бою своїх солдат, але цинічно і злочинно замовчує перед своїм народом ці втрати. Тому публікую з відкритих джерел офіційну інформацію для нетямущих, чим займається злочинна влада росії, як знищує і своїх солдат кидаючи тезу «за родіну», - цікаво, за яку таку «родіну» на території України, скоюючи воєнні злочини, геноцид і злочини проти людяності в Україні. Не знаю, чи хтось там проснеться, але знайте правду. 

Цю інформацію посилаємо в різні куточки світу, щоб бачили і наші вороги, їхні приспічники, яким «запудрюють» мізки. В день гинуть цілі полки, яких заганяють на смерть «загранотряди путінців». Ми будемо землею і водою захищатись і не залишимо на своїй землі ні одного злочинця-завойовника!

Смерть ворогам!

З нами Бог і Україна! 

Слава Україні!

Теги: Голомша,Микола Голомша,Україна,Кремль,агресія, Російська агресія ,Росія,РФ, Російська Федерація,Війнв, війна в Україні, Війна з РФ, війна з Україною, Війна з Росією, Війна Росії проти України, Війна проти Росії,Війна проти рф, Війна проти України
Автор: wikibazacom