Ранковий вибух у Мелітополі: місцеві джерела інформують про підрив авто гауляйтера Зубарєва

Ранковий вибух у Мелітополі: місцеві джерела інформують про підрив авто гауляйтера Зубарєва
305412 ПЕРЕГЛЯДІВ

У тимчасово підконтрольному росіянам Мелітополі ранок понеділка розпочався не з кави. Місцеві жителі повідомляють про гучний одиничний "хлопок": за попередніми даними, на центральному проспекті вибухнула автівка, що належить колаборанту Зубарєву – окупаційному голові Акимівки Запорізької області.

Про вибух, який містяни почули близько восьмої ранку в понеділок, 3 квітня, повідомляє регіональне інформаційне агентство "Мелітополь".

Як зазначає міський голова Мелітополя Іван Федоров із посиланням на свідчення очевидців, причиною гучного звуку, ймовірно, стала "несправність автомобіля". Машина підірвалась на проспекті Богдана Хмельницького, після чого на місце вибуху одразу ж виїхали швидкі. Імовірно, авто, в якому сталось "коротке замикання", належало комусь із пособників ворога.

Джерела окупантів підтвердили вибух автомобіля. Вони уточнюють, що надзвичайна подія сталась на розі проспекта Хмельницького й вулиці Шмідта в Мелітополі. Однак відразу не розкрили інформації щодо кількості постраждалих та їхніх осіб.

 

За попередніми даними журналістів РІА "Мелітополь", жертвою підриву став гауляйтер окупованої Акимівки Максим Зубарєв. Він наразі перебуває у важкому стані.

У мережі оприлюднено відео з місця інциденту. На кадрах можна роздивитись понівечений автомобіль білого кольору, вулицю перекрито.

 

Нагадаємо, протягом останнього тижня у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області зафіксовані прильоти в районі аеродрому та підстанції локомотивного депо. А у проросійських пабліках спостерігались панічні настрої.

stopcor.org

Теги: Мелітополь,колаборант Зубарєв,Максим Зубарєв,вибух у Мелітополі,гауляйтер