Перевертень в Держпродспоживслужбі (Іudas)

Перевертень в Держпродспоживслужбі (Іudas)
339583 ПЕРЕГЛЯДІВ

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду України відхилив апеляційну скаргу партії «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ») і остаточно заборонив її діяльність, повідомляє у телеграмі пресслужба СБУ. Рішення КАС Верховного Суду як суду апеляційної інстанції є остаточним і подальшому оскарженню не підлягає. У Службі безпеки України нагадують, що рішення про заборону функціонування «ОПЗЖ» було прийнято на підставі указу президента та рішення РНБО. Але це аж ніяк не шкодить начальнику Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області в особі Аранчій Яніни Сергіївни призначати на державні посади соратників палачів Українського народу. Яніна Сергіївна пробила чергове дно у своїй злочинній діяльності.

Звернувшись до відкритих джерел інформації та  поспілкувавшись з підприємцями  вбачається картина яка м’яко говорячи на перший погляд може здатися нереалістичною, але Кременчуцьке районе управління Держпродспоживслужби очолює Володимир Олексійович Барчук який за інформацією сайту Горішньоплавнівської міської ради керує забороненою політичною фракцією ПП «Опозиційна платформа – «За життя». Володимир Олексійович видалив свою сторінку на фейсбуці та мабуть забув, що в наш час не можливо нічого приховати, як і численні фото з лідерами проросійської партії ОПЗЖ Медведчуком, Бойком, Рабіновичем якими він так раніше любив хизуватися. Загальновідома причетність провідних функціонерів ОПЗЖ та їх місцевих поплічників на шквал  Володимира Барчука до діяльності, що створює реальні загрози національним інтересам, безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України.  То він, що є сили тисне руку проросійському кандидату в Президенти Володимиру Бойко супроводжуючи його в передвиборних агітаційних заходах, а тепер швидко перевзувшись сидить під гаслом «Доброго вечора МИ з України». Яніну Аранчій зовсім не засмучує, що Володимир Барчук, формально був довіреною особою Володимира Бойко, що їздив до москви за підтримкою. А фракція  ПП «Опозиційна платформа – «За життя» в Полтавській обласній Раді ще за два дні до вторгнення публічно заперечувала можливість віроломного нападу з боку росії.  За даних обставин   напрошуються тільки один висновок, перебуваючи на державній посаді Яніна Аранчій ментально та ідеологічно реалізує політику «русского мира», що є інструментом військової агресії.

 

Останнім часом підприємницька  спільнота міста Кременчука стурбована незрозумілою активністю інспекторів Кременчуцького  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. Так як відповідно до постанови № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану», передбачається:

– абсолютний мораторій на проведення заходів контролю під час дії воєнного стану; – позапланові заходи можуть відбутися у разі наявності загрози безпеки населення або навколишнього середовища та лише з дозволу Уряду;

Але всупереч Закону та здоровому глузду посадові особи Держпродспоживслужби в місті Кременчук кожного дня проводять незаконні перевірки суб’єктів господарювання,   чим створюють суспільне напруження в період військової агресії, коли і так далеко не просто підтримувати стабільну роботу установ та підприємств. 

Підприємці міста Кременчука вказують, що тільки першого  місяця після призначення Барчука на посаду ними було направлено близько двохсот скарг до різних органів центральної виконавчої влади, так як він своїми діями заблокував роботу суб’єктів господарювання та  перешкоджав роботі ряду підприємств. Але мабуть маючи впливових покровителів Володимир Олексійович упевнився в особистій без карності, взагалі втратив почуття страху від незворотності покарання.  Посадовці Держпродспоживслужби відвідуючи підприємців, як вони говорять «мы пришли позкомиться» примушують  останніх до дачі неправомірних вимог бажано на щомісячній винагороді аргументуючи, що дружба з ними принесе більше користі ніж протистояння, як аргумент вказуючи їх жаргоном «кого они нагнули и кто уже платит». Місцевим  підприємцям стали відомі прейскурант цін від Барчука сплативши які, з великого повеління буде надано право на вільну та безперешкодну роботу.   

До повноважень Держпродспоживслужби відносяться питання фітосанітарної безпеки, безпечності харчових продуктів, епізоотичне благополуччя,  ветеринарна медицина, повноваження санітарного  нагляду, виникає запитання чим має Володимир Олексійович відповідний рівень професійної освіти чи досвід роботи, але дивлячись на шлях його трудової діяльності ніякого відношення, навіть дотично він не має, окрім того, що працював начальником Центру з надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, з обслуговування м. Кременчук та Кременчуцького р-ну УДАІ УМВС України в Полтавській області та де за твердженнями громадян відзначався бажанням жити на широку ногу, до речі і зараз приїжджає на роботу то на  Toyota Land Cruiser Prado, то ŠKODA OCTAVIA чи BMW X6 з Горішніх Плавень де проживає в такому собі невеличкому котеджі.  

Кожного дня Країна втрачає у цій війні кращих  синів та дочок. Але для начальника Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Яніни Сергіївни це зірковий час. Контрабанда гуманітарної допомоги, сприяння виготовлення недоброякісної продукції, родині  подорожі Європою, численні корупційні оборудки стали нормою життя для цього  державного службовця в період військового стану.  Не знаходимо сенсу звертатися до можновладців, адже безпосередні керівники Аранчій Яніни Сергіївни до недавно Андрій Лордкіпарідже, а тепер Ольга Шевченко сліпі, глухі і німі до тієї корупції, яка як іржа зруйнувала службу в Полтавській області. Агов! Ольго Шевченко просніться, схаменіться чи ви боїтесь корумповане, знахабніле дівчисько, а може ви теж сидите на корупційних схемах і теж маєте зиск від цих оборуток. А тому маємо надію, що суспільний резонанс та тотальна нетерпимість до проявів зухвалої корупції дозволить залишити в історії діяльність такого керівника, як Аранчій Яніна Сергіївна.

Теги: Володимир Олексійович Барчук,Володимир Олексійович Барчук ОПЗЖ,Володимир Олексійович Барчук депутат,Яніна Аранчій,Опозиційна платформа,Аранчій Яніна Сергіївна,Барчук,Барчук Володимир,Барчук Володимир Держпродспоживслужб