Приміщення відомого в Одесі ресторану «Риба», яке фактично відноситься до ресторатора Зарічанського, належить проросійському втікачу Маркову

Приміщення відомого в Одесі ресторану «Риба», яке фактично відноситься до ресторатора Зарічанського, належить проросійському втікачу Маркову
344417 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дивіться як цікаво виходить.

Учора в новинах принесло заяви ідейного натхненника одеської «російської весни» 2014 року, втікача Ігоря Маркова (хто забув - нагадаю, що цей дядя ще відомий тим, що супроводжував російського актора Порєчєнкова на Донбас, де він влаштував шоу з пострілами в українців). Цей дурік волає про те, що росіянам потрібно захватити українську Одесу і тоді західні партнери мовляв припинять допомагати Україні бо втратять інтерес.

Але на тлі цього у мене одне питання. Точніше два.

Питання перше - чому досі у Маркова є у власності в Україні майно, наприклад, нерухомість, яка не конфіскована на користь держави?

І друге питання, яке витікає з першого. 

Кажуть, що приміщення дуже відомого в Одесі ресторану «Риба», яке фактично відноситься до ресторатора Андрія Зарічанського, належить саме «родінцу» Маркову. І Андрій Зарічанський з 2011 року, щомісяця сплачує Маркову за оренду цього приміщення 15 тисяч $. Це при тому, що зараз Зарічанський та його дружина такі патріоти, у вишиванках, їжу там якусь на блокпости передають, попередньо обов‘язково сфоткавши, щоб всі бачили. 

Возможно, это изображение 1 человек и текст «andrii_zarichanskyi HpaBиTcR ruslan.irlik и ewe 228 Bce andrii_zarichanskyi лю6лю Te6R yKpaиHa»

Возможно, это изображение 1 человек и текст

А питання просте - якого милого це все відбувається?

Служба безпеки України

Сергій Кривенко

Теги: Ігор Марков,Андрій Зарічанський,ресторан Риба