Голові львівської страхової фірми дали 7 років за перевезення нелегальних мігрантів Більше читайте: https://368.media/2023/03/29/golovi-lvivskoyi-strahovoyi-firmi-dali-7-rokiv-za-perevezennya-nelegalnih-migrantiv/

Голові львівської страхової фірми дали 7 років за перевезення нелегальних мігрантів   Більше читайте: https://368.media/2023/03/29/golovi-lvivskoyi-strahovoyi-firmi-dali-7-rokiv-za-perevezennya-nelegalnih-migrantiv/
47179 ПЕРЕГЛЯДІВ

Директора львівської ТОВ «Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр» Євгена Афанасьєва, який займався перевезенням нелегальних мігрантів ефіопського походження, засудили до семи років позбавлення волі. Про це редакції стало відомо з вироку Хустського районний суд Закарпатської області за ч.3 ст.332 КК.

На початку червня 2014 року Афанасьєв у змові з іншою невстановленою особою, погодився на участь в організації незаконного переправлення групи нелегальних мігрантів, шляхом їх доставлення з міста Біла Церква Київської області на територію Закарпатської області. На кордоні їх мали зустріти провідники у Румунію. З цією метою Афанасьєв підшукав Renault Kangоo, на якому 17 червня він виїхав з Білої Церкви з двома громадянами Ефіопії. Він доставив іноземців в район автовокзалу міста Хуст, де передав їх невстановленій досудовим розслідуванням особі.

На банківську картку Афанасьєв отримав сім тисяч гривень як плату за його участь у вчиненні злочину на каналі нелегальної міграції. У ніч з 20 на 21 червня 2014 року громадяни Ефіопії прибули в район державного кордону. Близько 7 години ранку їх затримав прикордонний наряд на території Вишківської селищної ради.

В суді Афанасьєв своєї вини не визнав, зазначивши, що на початку червня 2014 року у питаннях своєї роботи для розв’язання ділових питань поїхав у Київ. На прохання знайомого, який відбував покарання у в’язниці, він телефоном познайомився з чоловіком, який також відбуває покарання. Спілкуючись з ним, Афанасьєв мав намір заробити гроші, шляхом перевезення пасажирів по території України.

Одного дня він отримав пропозицію перевести двох пасажирів з Білої Церкви до Закарпатської області. Погодившись, він підібрав двох темношкірих чоловіків у Київській області та перевіз їх до міста Хуст. При цьому він стверджував, що ніякі кошти він не отримував за перевезення і нелегальними мігрантами вони не були.

Дослідивши зібрані докази Хустський районний суд визнав Євгена Афанасьєва винним за ч. 3 ст. 332 КК та призначив покарання у вигляді сім років позбавлення волі з конфіскацією майна. Строк відбування покарання засудженому обраховувати з 23 травня 2022 року, тобто з моменту його фактичного затримання.

Джерело

Теги: Хустський районний суд,Суд,Євген Афанасьєв,Афанасьєв,Україна,Голова львівської страхової фірми,львівська страхова фірма,страхова фірма,ТОВ «Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр» Євген Афанасьєв,ТОВ «Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр» Афанасьєв,ТОВ «Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр» ,ТОВ Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр,Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр Євген Афанасьєв,Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр Афанасьєв,Туристична страхова компанія Міжнародний трансфер центр ,Туристична страхова компанія ,страхова компанія Міжнародний трансфер центр ,Міжнародний трансфер центр Євген Афанасьєв,Міжнародний трансфер центр Афанасьєв,Міжнародний трансфер центр
Автор: wikibazacom