Сергій Кривенко: коли намагаєшся хайпанути на всьому українсько-патріотичному, але замовчуєш за свіженький паспорт країни окупанта та нерухомість у Рашці

Сергій Кривенко: коли намагаєшся хайпанути на всьому українсько-патріотичному, але замовчуєш за свіженький паспорт країни окупанта та нерухомість у Рашці
285672 ПЕРЕГЛЯДІВ

Є такий тип людей, що завжди хочуть бути максимально наближеними до владних тіл. Бо тоді дуже зручно вирішувати свої вопросікі і завжди з владного столу перепадають якісь об’їдки. Причому, зовсім неважливо, які сили представляють ці владні тіла - погані чи хороші, грають на трембіті чи на російській балалайці - головне бути при них. 

Так, вже під час війни, яка, нагадаємо, триває з 2014 року, один одеський ресторатор 01.09.2018р. літав з вищим керівництвом ОПЗЖ на Афон. За що він там молився разом з лобістами «російського міра» - достеменно невідомо. 

Тепер цей самий ресторатор, намагається максимально наблизитись до владних тіл зі «Слуги Народу», обвісившись вишиванками і українськими прапорами. 

Злі язики кажуть, що підзвітність нашого героя ФСБ через співробітника Кримського СБУ громадянина Г. нікуди не поділась (повне ім’я горомодянина Г. поки що хай залишиться за кадром, але лише поки що).

Останнім часом логістика сильно змінилась, бо раніше можливо було власною персоною полетіти в рашку, щоб відзвітувати перед кураторами та ще і кошти завезти зі спільного бізнесу. 

Враховуючи, що ресторатор є носієм різної цікавої інформації, яку отримує від гостей з особистими знижками -50% в його закладах, стає зрозумілим, чому працівники ФСБ охороняють його близьких родичів та маєток в московській області.

Сергій Кривенко

Теги: Украина,Сергей Кривенко,Кривенко,Паспорт,оккупанты,оккупант,Хайп,рашка,Россия,Рашка,РФ, Российская Федерация,Страна оккупант,СБУ, СБ Украины, Служба безопасности, Служба безопасности Украины,ОП,ОПУ, Офис Президента,Офис Президента Украины, Генпрокуратура , Генпрокурор , Офис генерального прокурора,Офис Генпрокурора,Офис Генпрокурора Украины,Сергій Кривенко