Син мера Березані накинувся з кулаками на військового: що відомо

Син мера Березані накинувся з кулаками на військового: що відомо
276943 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 березня на сесії міськради Березані Київської області син мера Володимира Тимченка словесно образив та вдарив військового за чесно висловлені думки щодо незгоди з владою.

Відео поширили в Facebook-групі "Березанську владу під контроль громади".

Відомо, що син мера, а також депутат Сергій Тимченко відреагував сперечаннями та кулаками на те, що воїн, який приїхав із передової у відпустку додому, висловив слова критики щодо рішення та дій мера.

На відео зафіксували, як депутат спочатку назвав військового "чучелом", а потім накинувся на нього та вдарив по обличчю.

"Царі зажерлись повністю! Ганьба міському голові та його сину. Так ведуть себе народні обранці. За цю дитину, на яку на сесії підняли руку, я, як мати, хочу плюнути меру в вічі. Люди, приєднуйтесь, хватить мовчати. Грабують нас нещадно ще й б'ють захисників. Тилові кнури підняли руку на захисника України!" – поширивши відео, написала Тетяна Божок.

Зауважимо, що 22 березня про скандального мера на сайті "Моя Київщина" вийшов матеріал, де чоловіка запідзрили за "російський слід" та інші земельні оборудки.

Відомо, що Тимченко ступив на політичну арену Київщини ще у 2004 році, тоді він став головою Рокитнянської РДА. Із 2005 до 2008 року мер Березані був керівником Головним управлінням з капітального будівництва Київської ОДА, а у 2008 році очолив Яготинську РДА. Уже 2009 року зайняв посаду керівника Державного архіву Київської області, а з серпня того ж року був назначений директором ТОВ "Нафтосервіс".

Відомо, що протягом близько 5 років Тимченко був депутатом Київської обласної ради від наразі забороненої "Партії регіонів". А в 2015 році його вже обрали міським головою Березані як самовисуванця.

2016 році Тименко потрапив до гучного скандалу, де його звинуватили у дерибані землі. Ідеться про продаж ділянки, яка належала навчальному закладу, ба більше, на її території вже навіть було розпочато будівництво їдальні.

А от уже в 2020 році до журналістів потрапило кримінальне провадження, де мовиться, що на території Київської та Полтавської областей діяла шахрайська злочинна група. Зазначається, що серед її учасників був Володимир Тимченко. Під час розслідування було встановлено, що мер має тісний контакт із компанією російського мільярдера Андрія Молчанова "Аерок". Відомо, що підприємство є одним із найпотужніших із виготовлення газобетонних блоків в Україні.

stopcor.org

Теги: Син мера Березані,мер Березані,міськрада Березані,Сергій Тимченко,Тимченко Володимир