"Україна готує потужний контрнаступ, який шокує світ", – радник Залужного Ден Райс

"Україна готує потужний контрнаступ, який шокує світ", – радник Залужного Ден Райс
57270 ПЕРЕГЛЯДІВ

Втрати росії у війні проти України щомісяця становлять близько 25 тис. загиблих військових, українські війська успішно ліквідовують найпотужніші підрозділи окупантів і готуються до нашого "потужного контрнаступу" навесні цього року.

Про це розповів у інтерв'ю NV радник головнокомандувача ЗСУ Залужного, американський офіцер Ден Райс.

Він поділився даними щодо успішності ліквідації росіян українським військами. Відомо, що на сьогодні воїни ЗСУ знищують близько 25 тис. ворогів кожного місяця. Райс зазначив: приблизно такими ж будуть цифри втрат росіян за березень.

Також чоловік наголосив, що наразі українські війська знищують усі найкращі підрозділи армії рф, а також зазначив про "потужний контрнаступ" України навесні цього року.

За думкою Райса, цієї весни Україна матиме набагато сильнішу армію, а також краще забезпечення, аніж це було рік тому. Тож це надасть змогу перейти в наступ нашим воїнам, щоб відвоювати позиції.

"Усі найкращі підрозділи російської армії знищуються. Жахливий час для атаки. Тому, коли настане правильний час для наступу, навесні Україна матиме набагато сильнішу армію, набагато краще забезпечення, ніж рік тому. І ви повинні перейти до наступу, щоб відвоювати позиції. І я вірю, що цієї весни Україна матиме дуже потужний контрнаступ, який шокує світ", – зауважив радник Залужного.

Крім того Райс сказав, що "Бахмут — це місце, куди пішла вмирати російська армія". Він вважає: путін продовжує робити промах за промахом і порушує усі принципи війни.

Джерело

Теги: Україна,Втрати росії,Росія,війна проти України, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,ЗСУ Залужний,ЗСУ , Збройні Сили, Збройні Сили України,ЗС України,американський офіцер Ден Райс,американський офіцер Райс,американський офіцер ,Ден Райс,Ден Райс Вікіпедія,Україна готує потужний контрнаступ,потужний контрнаступ,Україна готує контрнаступ,контрнаступ, Бахмут,Дэн Райс советник Залужного,радник Залужного Ден Райс,радник Залужного ,радник Ден Райс,радник ,Валерій Залужний,Залужний ,Валерій Залужний Вікіпедія,Залужний Вікіпедія,Валерій Федорович Залужний Вікіпедія
Автор: wikibazacom