Учнівська міні-компанія зі Львова здобула нагороду на Міжнародному студентському ярмарку International Expo-2023 у Литві

Учнівська міні-компанія зі Львова здобула нагороду на Міжнародному студентському ярмарку International Expo-2023 у Литві
56466 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бізнес-ідею команди «Левчики» з виготовлення еко-блокнотів з переробленого паперу також було презентовано Президентці Європарламенту Роберті Метсолі, колишній випускниці навчальної програми «Компанія» від Junior Achievement Мальта.

Днями у Каунасі завершився міжнародний студентський ярмарок International Expo-2023, організований Lietuvos Junior Achievement. В ньому взяли участь близько 400 студентів та 100 бізнес-менторів з Болгарії, Латвії, Литви, Іспанії та України, які приїхали до Литви представити свої бізнес-ідеї, власну продукцію та досвід підприємництва. Про це з посиланням на інформацію JA Ukraine  повідомляє портал Prompolitinform.

Нашу країну на цьому Міжнародному форумі представляли кращі учнівські команди закладів професійно-технічної освіти з Львівщини та Буковини. Наприкінці минулого року вони в межах навчання за програмою «Компанія» від ГО «Junior Achievement Ukraine» презентували свої найуспішніші бізнес-проєкти на Таборах підприємництва у Львові та Чернівцях.

23_03_21_ФОТО_022_Міжн_студентська_ярмарка_у_Литві__Блокноти_Левчиків

Фото: команда “Левчики” зі Львова на студентській ярмарці у Литві

Свою хвилину слави Україна в Литві отримала завдяки учнівській міні-компанії «Левчики» Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. 16 березня львівська команда здобула нагороду International Expo-2023 в номінації «Найкраща бізнес-ідея циркулярної економіки», завдяки своїй бізнес-ідеї та готовій продукції – ароматизованим еко-блокнотам з переробленого паперу.

Продукцію цього навчального бізнес-проєкту команда Junior Achievement Україна також мала можливість презентувати у ході генеральних зборів європейських організацій Junior Achievement, що відбулися 16-17 березня на Мальті, і які відвідала Президентка Європейського Парламенту Роберта Метсола, що у шкільні роки також пройшла навчальний курс «Компанія» від Junior Achievement Мальта. Співзасновник та член ради Junior Achievement Україна, голова Українсько-австрійської бізнес-асоціації Альфред Праус і менеджерка програм організації Віра Другова розповіли Роберті Метсолі про діяльність Junior Achievement в Україні та висловили подяку за підтримку України з боку Європейського Парламенту.

23_03_21_ФОТО_03_Роберті_Метсолі_презентували_еко_блокнот_Левчиків_02

Фото: Президентці Європарламенту Роберті Метсолі презентували еко-блокнот “Левчиків”

Також відвідувачі Міжнародної ярмарки у Каунасі могли ознайомитись з продукцією інших українських міні-компаній та придбати:

— аксесуари для одягу від Fancy Belt з Вищого професійного училища №3 м.Чернівці;

— шоколадні цукерки із додаванням горіхів та сухофруктів  від Be Sweet з ДНЗ «Львівське вище професійне політехнічне училище»;

— авторські шопери з переробленого джинсу від ShopPers з Новояворівського вищого професійного училища;

— швидкочай від Tea&Go. Відбірний час у паперових склянках з мембраною замість незручних чайних пакетиків від Чернівецького професійного ліцею сфери послуг.

23_03_21_ФОТО_04_Міжн_студентська_ярмарка_у_Литві_команда_Tea&Go_Чернівці

Фото: Команда Tea&Go з Чернівців на Міжнародному студентському ярмарку у Литві

 – Дуже радий за команду «Левчики» і загалом усі наші українські навчальні бізнес-проєкти, які завдяки курсу «Компанія» від Junior Achievement Україна  отримали чудовий досвід просування своїх бізнес-ідей та власної продукції на міжнародній арені, а також можливість відчути литовський дух підприємництва, – говорить голова Junior Achievement Ukraine Юрій Токарський.

Фото: JA Ukraine

prompolit.info

Теги: Литва,International Expo-2023 ,Учнівська міні-компанія зі Львова здобула нагороду на Міжнародному студентському ярмарку ,Міжнародний студентський ярмарок,Учнівська міні-компанія зі Львова здобула нагороду,Учнівська міні-компанія зі Львова ,міні-компанія зі Львова ,міні-компанія,Україна,Команда Tea&Go з Чернівців на Міжнародному студентському ярмарку у Литві,Команда Tea&Go з Чернівців ,Команда Tea&Go ,Tea&Go,Чернівці ,Міжнародний студентський ярмарок у Литві,Міжнародний студентський ярмарок ,студентський ярмарок,ярмарок,Junior Achievement Ukraine Юрій Токарський,Junior Achievement Ukraine Токарський,Junior Achievement Ukraine ,Юрій Токарський,Токарський,ShopPers ,Be Sweet,Альфред Праус,Віра Другова,Lietuvos Junior Achievement,Роберта Мецола,Роберта Метсола
Автор: wikibazacom