У Києві затримали директора парку, який вимагав $2 тис. за розміщення пункту незламності

У Києві затримали директора парку, який вимагав $2 тис. за розміщення пункту незламності
54081 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві директору одного з київських парків повідомили про підозру у хабарництві. Чиновник вимагав 2 тисячі доларів США за розміщення кафе, яке також працювало б як пункт незламності.

Про це повідомили у прес-службі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як розповіли правоохоронці, викрили директора парку "Партизанської Слави" у отриманні хабара.

"44-річний чоловік у лютому цього року вимагав від приватного підприємця 2000 доларів США. Гроші зловмисник хотів отримати за дозвіл на розміщення на території парку пункту незламності з можливістю здійснювати продаж товарів у ньому та надання інших послуг відпочивальникам парку", – розповіли у прес-службі. службі.

Чиновника затримали під час передачі йому другої частини грошей у сумі тисячі доларів США. За фактом отримання неправомірної вигоди посадовцем, поєднаним із здирством, відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці повідомили затриманого про підозру.

Як уточнили в прес-службі Київської міської прокуратури, підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, який буде оскаржено правоохоронцями.

Теги: Киев,Київ ,Корупція,Пункти незламності ,вимагання грошей,хабарі ,Коррупция,взяточники,Хабарники ,Україна,Украина,Взятка,парк Партизанської Слави
Автор: wikibazacom