РФ активізує агентів у Бельгії та Франції, щоб завадити передаванню Україні літаків, - ЗМІ

РФ активізує агентів у Бельгії та Франції, щоб завадити передаванню Україні літаків, - ЗМІ
36726 ПЕРЕГЛЯДІВ

За інформацією журналістів, спецслужби Кремля планують підтримати проведення одразу трьох антиукраїнських акцій у наступних містах: Парижі, Тулузі та Брюсселі.

У Кремлі активізують своїх агентів для проведення антиукраїнських акцій у Бельгії та Франції. Про це повідомляє польське видання Nowiny Polskie.

"Для провокації масових прокремлівських протестів російська пропаганда використовуватиме записи демонстрацій проти пенсійної реформи, які тривають у Франції, а організатори антиукраїнських акцій намагатимуться зібрати своїх нечисленних "прихильників" біля епіцентрів антидержавної діяльності", - йдеться у повідомленні.

Наразі відомо, що подібні акції заплановані у Парижі, Тулузі та Брюсселі. Протести стануть відповіддю на рішення Польщі передати Україні перші 4 винищувачі МіГ-29.

Зокрема, повідомляється про те, що колишній соратник екс-кандидатки у президенти Франції Марін Ле Пен Флоріан Філіппо у мережі закликав організувати в Парижі мітинг проти такого рішення, аргументуючи це тим, що Польща втягує у війну Євросоюз та НАТО. Місяць тому він уже організовував подібний мітинг у французькій столиці під гаслами "Немає третьої світової війни!", "Вихід з НАТО" та "Немає постачання зброї в Україну". На своїх сторінках у соцмережі Філіппо активно просуває російські наративи та відкрито називає українців "нацистами".

Одним із організаторів антиукраїнських акцій у Тулузі стала керівник організації "Русофони", 39-річна громадянка Франції та Росії Ганна Новікова.

Учасники антиукраїнських акцій також вимагатимуть від політиків Європи та Франції скасувати введені проти РФ санкції.

Джерело

Теги: Миг-29,РФ, Росія, Російська агресія , Російська Федерація,агресія, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України,Війна проти рф, Війна Росії проти України,літак,літаки,Бельгія,Франція,ЄС, Євросоюз,Європейський Союз,Вихід з НАТО,НАТО,Ганна Новікова,Кремль
Автор: wikibazacom