Німеччина обіцяє арештувати путіна, якщо він до них приїде

Німеччина обіцяє арештувати путіна, якщо він до них приїде
51532 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство юстиції Німеччини обіцяє виконати рішення Міжнародного кримінального суду і заарештувати президента рф владіміра путіна, якщо він з'явиться на території їхньої країни.

Про це повідомляє Bild.

Міністр юстиції Німеччини Марко Бушманн заявив, що у разі приїзду путіна до них Міжнародний кримінальний суд звернеться до Інтерполу та договірних держав і вимагатиме виконання ордера.

"Тоді Німеччина буде змушена заарештувати путіна та передати його Міжнародному кримінальному суду, якщо він потрапить на територію Німеччини", - додав міністр.

Нагадаємо, 17 березня стало відомо, що Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента рф владіміра путіна за воєнні злочини в Україні.

Журналісти у п'ятницю поставили Байдену питання, як він оцінює рішення Міжнародного кримінального суду.

"Думаю, це виправдано. Це дуже сильна позиція, а путін, звичайно, вчиняв воєнні злочини", - сказав президент США.

Варто зауважити, що Міжнародний кримінальний суд не визнається Сполученими Штатами Америки, але 123 країни підписали і ратифікували Римський статут, що означає одне - якщо путін захоче поїхати у якусь з цих країн, то місцеві правоохоронці повинні виконати рішення МКС та заарештувати його.

Джерело

Теги: Міністерство юстиції Німеччини ,РФ, Росія, Російська агресія ,агресія, Російська Федерація, Володимир Путін,Путін, Володимир Путін Вікіпедія,Путін Вікіпедія, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна Росії проти України, Війна проти України,арешт,Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Путіна,арешт Путіна,ордер на арешт Путіна,ордер,Марко Бушманн,Бушманн,Інтерпол,Міжнародний кримінальний суд, Джо Байден,Байден Вікіпедія,Джо Байден Вікіпедія,Байден Джозеф
Автор: wikibazacom