Кулери для води: настільні та підлогові

Кулери для води: настільні та підлогові
290737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чим відрізняються сучасні настільні кулери для води від підлогових моделей? Насамперед призначенням і конструктивними особливостями, які вливають на можливі сценарії використання цих апаратів та об’єм питної води, якою вони можуть забезпечити за короткий термін.

 

Конструктивні особливості

Підлогові кулери для води призначені для встановлення безпосередньо на підлогу та мають у нижній частині достатньо вільного простору, щоб зберігати там додаткові бутлі, паперові стакани, чай, цукор тощо. Зазвичай такі моделі мають кілька додаткових функцій та розраховані на інтенсивне використання.

Настільні кулери для води мають компактні розміри, встановлюються на підставку або стіл і коштують дешевше за більш габаритні підлогові пристрої. До того ж всі настільні апарати передбачають виключно верхнє завантаження бутлів, тоді як підлогові можуть підтримувати як верхнє, так і нижнє завантаження.

 

В інтернет-магазині Кулерова Funky Company можна придбати кулери обох різновидів, а також чохли та інші аксесуари до них. У наявності продукція відомих світових брендів: HotFrost, Cooper&Hunter, Ecotrinic, ViO та ін. 

Як зробити правильний вибір?

Вибираючи конкретну модель, потрібно звертати увагу на такі моменти:

·        наявність вільного місця під встановлення;

·        очікування щодо енергоефективності;

·        інтенсивність використання;

·        функціональність;

·        очікувана вартість.

Потребам побутових споживачів — принаймні сім’ї з 3-6 осіб — повністю відповідають настільні кулери для води, представлені на сайті Кулерова Funky Company. Вибирайте їх також у разі обмеженого бюджету та якщо не маєте достатньо місця для розміщення більш габаритного пристрою.

 

Іноді є сенс встановити настільну модель навіть у невеликому офісі, але найчастіше купують підлогові кулери для води. Протягом короткого часу вони зможуть задовольнити потреби у чистій питній рідині колективу з 10 та більше осіб, до того ж вони більш зручні та мають додаткові функції. Найкраще себе зарекомендували компресорні моделі, що здатні не тільки охолоджувати, а й нагрівати, озонувати та насичувати воду вуглекислим газом, а також генерувати лід для приготування холодних напоїв у спеку. Завдяки цим властивостям підлогові моделі  підходять для встановлення у навчальних та медичних закладах, а також інших приміщеннях загального користування з середньою інтенсивністю руху людей.

 

Теги: Настільні кулери для води