Програму Ради Європи з протидії відмиванню грошей очолює син генерала російської розвідки – Bild

Програму Ради Європи з протидії відмиванню грошей очолює син генерала російської розвідки – Bild
51368 ПЕРЕГЛЯДІВ

Громадянин країни-агресора Росії, 39-річний Ігор Небиваєв очолює програму Ради Європи по боротьбі з відмиванням грошей Moneyval.

Про це повідомляє таблоїд Bild у середу, 15 березня, інформує NV.ua.

Як пише Bild, посада «дає росіянину уявлення про заходи, яких країни-члени [ЄС] вживають для боротьби з відмиванням коштів Росією, що поширене в Європі». Таблоїд стверджує, що Небиваєв — випускник Московського університету імені Ломоносова й син генерала Володимира Небиваєва, який працює в російській службі зовнішньої розвідки.

Журналісти стверджують, що Небиваєв-старший разом із сином досі прописані в одній квартирі в Москві. Ігор Небиваєв не відповів на запит Bild про коментарі.

Bild зазначає, що хоча країна-агресор Росія вийшла з Ради Європи в березні 2022 року, близько 90 зі 120 російських співробітників РЄ зберегли робочі місця — зокрема ті, що мають друге громадянство. Співрозмовники таблоїду заявили, що «серед росіян є віддані своїй справі і лояльні співробітники», але «питання довіри» до них залишається.

Джерело

Теги: Ігор Небиваєв ,Небиваєв ,Програма Ради Європи ,Рада Європи ,Європа,Програму Ради Європи з протидії відмиванню грошей очолює син генерала російської розвідки,генерал російської розвідки,російська розвідка,Відмивання коштів,відмивання,кошти,отмывание денег, отмывание,деньги,Небываев Игорь ,Moneyval ,Москва,Россия ,Европа
Автор: wikibazacom