Зеленський: Рік тому Росія скинула надпотужну бомбу на драмтеатр із людьми у Маріуполі

Зеленський: Рік тому Росія скинула надпотужну бомбу на драмтеатр із людьми у Маріуполі
39413 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 березня 2022 року окупаційні війська РФ скинули надпотужну авіабомбу на драматичний театр у Маріуполі, який служив укриттям для сотень людей. Президент України Володимир Зеленський у річницю трагедії вшанував пам’ять загиблих та запевнив, що Київ продовжує роботу для покарання військових злочинців.

У своєму Telegram-каналі Зеленський опублікував відео про бомбардування драмтеатру. Він підкреслив, що окупанти цілеспрямовано скинули снаряд на будівлю, поряд з яким був великий напис "Діти" .

Драмтеатр

За словами президента, "крок за кроком" Київ іде до того, щоб забезпечити повну відповідальність держави-терориста за злочини проти України.

"Не пробачимо окупантам жодної зруйнованої долі. Пам’ятаємо всіх, чиє життя забрав російський терор", – зазначив Зеленський.

Джерело

Теги: окупаційні війська РФ ,окупаційні війська ,війська РФ ,РФ , Росія, Російська агресія , Російська Федерація,Агресія, Маріуполь,Драмтеатр,драматичний театр у Маріуполі,драматичний театр , Володимир Зеленський,Зеленський, Володимир Зеленський Вікіпедія,Зеленський Вікіпедія
Автор: wikibazacom