Нацполіція провела обшуки у власника "Автоспецпрому" Фісталя

Нацполіція провела обшуки у власника "Автоспецпрому" Фісталя
59545 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Національна поліція провела обшуки у власника компанії "Автоспецпром" Германа Фісталя. Компанія виготовляє автомобілі швидкої медичної допомоги. У 2021 році ТОВ "Автоспецпром" (власники – сімейство Фісталей) виграло понад 90% замовлень держпідприємства на постачання "швидких" на суму понад 1,3 млрд. грн.

При цьому терміни давно спливли, деякі контракти розірвані, але мільйони доларів залишились у кишенях бізнесмена із Донбасу. Про це розповіли джерела OBOZREVATEL у Національній поліції України.

Власниками є непублічні бізнесмени, сини донецького хірурга та керівника опікового центру Еміля Фісталя. Останній після окупації підтримав самопроголошену "ДНР". Понад 20 років компанії братів Фісталів, які вважаються близькими до нардепки Тетяни Бахтєєвої ("Партія регіонів", "Опозиційний блок"), заробляли на державних закупівлях у медичній сфері.

"Автоспецпром" також займається ремонтом та сервісом автомобілів та медобладнання. Компанія є офіційним дилером гурту Peugeot Citroen.

 

Теги: Нацполіція провела обшуки у власника "Автоспецпрому" Фісталя,Нацполіція провела обшуки у Фісталя,Нацполіція ,Поліція,обшуки у власника "Автоспецпрому" Фісталя,обшуки у власника Фісталя,обшуки ,Автоспецпром Фісталь,Автоспецпром ,Фісталь,Герман Фісталь,ТОВ "Автоспецпром",ТОВ Автоспецпром,ДНР, Партія Регіонів,Тетяна Бахтєєва,Опозиційний блок,Еміль Фісталь,Peugeot Citroen
Автор: wikibazacom