"Розстріл на місці": командири ліквідують окупантів за відмову йти у наступ

"Розстріл на місці": командири ліквідують окупантів за відмову йти у наступ
45489 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це перші свідчення застосування загороджувальних загонів безпосередньо від окупантів із передовою.

Російські окупанти зізнаються, що їх контролюють так звані загороджувальні загони. Тому в атаку загарбники буквально йдуть під примусом розстрілу з тилу.

Про це повідомляє міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm , з посиланням на чергову порцію радіоперехоплень переговорів російських військовослужбовців на одному з найгарячіших напрямків у зоні бойових дій.

Спостерігачі відзначають, що практика застосування загороджувальних загонів не є новою. Про неї раніше розповідали полонені, але це перші свідчення про таку тактику безпосередньо від окупантів, які перебувають в окопах.

На аудіозаписі командир наказує групі окупантів іти в наступ, інакше їх усіх розстріляють з тилу.

"Великий", наказ згори: хто не йде (у наступ) - розстріл на місці... Без жодної критики, якщо ми всі не зробимо, нас з тобою двох розстріляють. "Великий", передай далі, якщо вони не підуть уперед, всій групі буде п*зда", - заявив командир.

Судячи з контексту радіопереговорів, у штурмовій групі окупантів сталася паніка. Командир наказує "повертати і заводити" окупантів, угамувати паніку, адже інакше їх усіх ліквідують за відмову йти в наступ.

Джерело

Теги: командири ліквідують окупантів за відмову йти у наступ,відмова йти у наступ,командири ліквідують окупантів ,окупанти,ліквідація окупантів ,наступ,Україна,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, Російська агресія ,агресія, Російська Федерація,РФ, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України
Автор: wikibazacom